так що все в порядку?
так що все в порядку?
я б сказав, що так.
уго ---- президент A.E.P.
ок!по-твоєму, це нормально, тому що працювати на 20%??здається, що не буде повністю заблокований команду, але що буде parzializzata!!!!!
у початковій стадії джерело в діагностиці вся команда працює на 80% все закрито, 5% тепер з мод, фази уприскування, працює 5% і 20% здавалося б, що лампа не горить, але для мене це не нормально!
Щоб бути спокійним візьміть кульку з підшипника відповідного розміру і вставити її в труби, привід EGR, щоб закрити його на 100%
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
привіт cinqueturbo і спасибі за пораду так і зроблю, як тільки можна!!але так це нормально, це робота на edc15p??
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
а edc15p 90cv і в перший раз, що я, трапляється, так що я не знаю, якщо це нормально так чи ні!!!
і це дивно, тому що всі клапани egr, які або відключений частка в діагностиці і залишилася завжди фіксованою в цьому немає!!!але і це стригучий лишай моя, тому що клієнт я чув, сьогодні він сказав, що це нормально, і не загоряється індикатор більше.