Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 21 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    так що все в порядку?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я б сказав, що так.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    ок!по-твоєму, це нормально, тому що працювати на 20%??здається, що не буде повністю заблокований команду, але що буде parzializzata!!!!!
    у початковій стадії джерело в діагностиці вся команда працює на 80% все закрито, 5% тепер з мод, фази уприскування, працює 5% і 20% здавалося б, що лампа не горить, але для мене це не нормально!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Щоб бути спокійним візьміть кульку з підшипника відповідного розміру і вставити її в труби, привід EGR, щоб закрити його на 100%
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    привіт cinqueturbo і спасибі за пораду так і зроблю, як тільки можна!!але так це нормально, це робота на edc15p??

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав alfetta80 Visualizza Messaggio
    привіт cinqueturbo і спасибі за пораду так і зроблю, як тільки можна!!але так це нормально, це робота на edc15p??
    Не звертаючи уваги на значення.. звичайно побачити 0% фіксований і обнадіює..
    Головне, що відключений роботи і відсутність помилок в ECU
    ще краще, переконайтеся, що він закритий на 100% механічно з filanca і так далі.
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    а edc15p 90cv і в перший раз, що я, трапляється, так що я не знаю, якщо це нормально так чи ні!!!

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав alfetta80 Visualizza Messaggio
    а edc15p 90cv і в перший раз, що я, трапляється, так що я не знаю, якщо це нормально так чи ні!!!
    Я не бачив ваш файл, щоб не завантажити матеріал надміру бачив розраховує завантаження форуму, якщо ugoboss сказав, що і добре ви прикріплені..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    і це дивно, тому що всі клапани egr, які або відключений частка в діагностиці і залишилася завжди фіксованою в цьому немає!!!але і це стригучий лишай моя, тому що клієнт я чув, сьогодні він сказав, що це нормально, і не загоряється індикатор більше.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я не бачив ваш файл, щоб не завантажити матеріал надміру бачив розраховує завантаження форуму, якщо ugoboss сказав, що і добре ви прикріплені..
    Це розраховує скачати не знав
    ...ви трохи більш докладно?

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •