Стр. 16 з 18 PrimaПеред ... 61415161718 ОстаннєUltima
Результати від 151 до 160 175
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    хлопці, взагалі, це обговорення або втратили після заборони різних користувачів, серед яких я...я дивлюся на файл в 2d, і я часто ловлю себе вр від максимального значення 6200 мені було цікаво, якщо б вони були притаманні обертів двигуна, враховуючи, що у деяких картах, педаль, я вважаю, це значення максимальних оборотів, заданих в той час як в інших, зупиняються в 4500. На жаль, до сих пір не можу зрозуміти, як розпізнавати різні карти, і після періоду вимушеної зупинки я повернуся до вивчення цього файлу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    хлопці, взагалі, це обговорення або втратили після заборони різних користувачів, серед яких я...я дивлюся на файл в 2d, і я часто ловлю себе вр від максимального значення 6200 мені було цікаво, якщо б вони були притаманні обертів двигуна, враховуючи, що у деяких картах, педаль, я вважаю, це значення максимальних оборотів, заданих в той час як в інших, зупиняються в 4500. На жаль, до сих пір не можу зрозуміти, як розпізнавати різні карти, і після періоду вимушеної зупинки я повернуся до вивчення цього файлу
    Так є вр settings надміру при 6200 оборотах....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    3
    Хороший відповідь sla

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    добрий вечір, хлопці, я, продовжуючи працювати на файл розмістив в цій темі, тобто дельта 1.6 mjt та в частині помилок, які я бачу, що ви зробили і виправити у мене є відчуття за кермом, що б хтось мені пояснити...на практиці я написав різні файли на моїй машині і враження це те, що тільки що написане автомобіль дає продуктивності,то, як проходить час, здається, як "звисати" або зрівнюється, якщо таким чином вони хочуть сказати, і, здається, повернутися тихіше.Моє питання: так як я недосвідчений цілком можливо, що "дотики" чи не "дотики" обмежувачі або речі, різне в авто веде себе спочатку в одну сторону, потім в іншу, або "я роблю ноги" і поліпшення, стає поступово "нормальний"?так цікаво з'ясувати, якщо це тільки враження

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    По мені, це те, що ми звикаємо до нової влади, і тому нам здається, що автомобіль йде більш повільно, перших днів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    По-моєму, це просто звичка.....

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    добрий вечір всім, хлопці,я хотів би поділитися з вами файл, з якого я знімаю вже кілька тижнів з моєї дельті і другий файл, який я тільки що закінчив завантажувати на ecu, і що тест завтра...не знаю, якщо я йду в правильному напрямку, але файл, з яким подорож вже трохи йде досить добре,щоб тепер нічого не палити і продуктивність не погано, порівнюючи з оригінальною карті від "ape car" хе-хе.
    Я хотів би розкрити потенціал цього двигуна і може повною мірою скористатися спасибі за цей дивовижний світ chiptuning!
    ось файли DELTA MOD КІНЦЕВОМУ рахунку TURBO OKLAMBDA.rarDelta mod шостої пари+.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    добрий вечір всім, хлопці,я хотів би поділитися з вами файл, з якого я знімаю вже кілька тижнів з моєї дельті і другий файл, який я тільки що закінчив завантажувати на ecu, і що тест завтра...не знаю, якщо я йду в правильному напрямку, але файл, з яким подорож вже трохи йде досить добре,щоб тепер нічого не палити і продуктивність не погано, порівнюючи з оригінальною карті від "ape car" хе-хе.
    Я хотів би розкрити потенціал цього двигуна і може повною мірою скористатися спасибі за цей дивовижний світ chiptuning!
    ось файли DELTA MOD КІНЦЕВОМУ рахунку TURBO OKLAMBDA.rarDelta mod шостої пари+.rar
    Здрастуйте, Йосип,
    дякуємо за обмін, але, як ви помітили, скачати з сайту заблоковані, так що марно розміщувати матеріал, який не може бути разом з усіма, але тільки з адмін.
    Коли адмін вирішить, робити регулярні майстерності на wp, ми всі були б вдячні.
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Ви пробували попросити роз'яснення з цього питання? Може бути, ви якісь заходи дисциплінарного відбувається в результаті деякого порушення правил.

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Ви дуже активний користувач і це ганьба тримати

Стр. 16 з 18 PrimaПеред ... 61415161718 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми