Привіт Рага , дайте мені руку, - виправлені км це гольф 5 , я прочитав eprom 24c32 з Віллем і зробили зміни з NY04 , тому я написав 24c32 і перевіряти читання, що, виявляється, ОК , але одометр продовжує показувати км попередні.
Привіт Рага , дайте мені руку, - виправлені км це гольф 5 , я прочитав eprom 24c32 з Віллем і зробили зміни з NY04 , тому я написав 24c32 і перевіряти читання, що, виявляється, ОК , але одометр продовжує показувати км попередні.
Привіт я не можу завантажити я не можу вам допомогти, ви не випадково digiprog робить їх безпосередньо від послідовного порту.
дивіться, якщо ви повинні зробити своп бітів з nyo!
на екрані nyo, у вас є два номери, один з км фактичні який повинен залишитися справа,якщо зліва потрібно зробити своп на файл, натискаєте правою кнопкою миші і зробіть своп і захисна зберегти utomatically під тим же ім'ям і на вікно, подивитися направо.....якщо ок, записати їх на eeprom
Ці машини, або, краще, майже всі групи vag з 2007 року тут, є контроль з км, а також на мікро -, а потім ви можете покласти всі значення, які ви хочете, а змінюються тільки за останні три цифри. Якщо ви не програміст, що особа, послідовний або роботи в школі, пов'язуючи картину цілком, ви нічого не робите.
- ні, ви повинні робити за допомогою програми!!
Що таке заєць? Кролик Abarth