Привіт, хлопці, я відкриваю цю тему, щоб поговорити конструктивно на виступі, що багато уникнуть але, оскільки я хочу навчитися і я не переставав insistero з цією темою!
Те, що мені було цікаво, головним чином, межі зростання, які стосуються soi і тривалість, і що він йде назустріч перебільшую з цими картами!
Я, наприклад, роблячи різні дослідження, і різні дослідження, я прийшов до висновку, можливо, помилкове, не знаю, що для moddare карту заздалегідь, ви могли б дати прирощення, які дають на час вприскування, наприклад:
Уявімо, що 1000 бар для IQ 70 мг я отвір у карті 800us, які ми надаємо, відповідають 30 градусів обертання двигуна і на карту soi має заздалегідь визначеного Вр 20 градусів
(Всі цифри)
Тепер моя уприскування таким чином, починається з 20 градусів до ВМТ, Щоб закінчити 10 градусів після ВМТ
Добре, тепер я хотів би збільшити ту IQ і доводять до 80 мг, що, роблячи так, я allunghera час ін'єкції, досягаючи 40 градусів відкриття, які з тієї ж SOI finirei для завершення ін'єкції в 20 градусів після ВМТ!
тепер я думав, що moddare l заздалегідь даючи ті ж градусів, тобто 10 і початком вприскування в 30 градусів до ВМТ і terminandolo до 10 градусів, після того, як було спочатку.
Тут мені сумнівно! Але поки що, наскільки я можу себе з авансів? L як було б правильно?
І, звичайно, як я можу себе з збільшення IQ