Результати 1-3 з 3

Обговорення: Що карти, щоб почати?

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Повідомлення
    5

Що карти, щоб почати?

Привіт всім, я нещодавно вступив. Я все трохи ближче до ecu.

Я збираю матеріал, щоб підготувати базу, я вже уявлення підсумкової роботи блоків управління і різних датчиків.
    Я хотів би почати вивчати прямо на EDC17 (діліться вибір або порадите почати з чогось більш старе?). Я вже дав поглянути на керівництво для edc17, де описуються основні картах.

Моя ідея була почати порівнювати files орі і файлів mod, щоб побачити, які політики здійснюється з кроком, я не знайшов нічого, і завжди є ризик зіткнутися в карти, зроблені з ніг.
    Так от, тепер почнемо з питань:

Кожен автомобіль, звичайно, думаю, потрібно з кроком по-різному, ці останні, в залежності від того, що вони обчислюють?
    Як я дізнався, так що тепер я думаю, що всі бази максимальна кількість повітря, яке двигун може всмоктувати, і з їх збільшенням тиску turbo починається картування. Після збільшення подачі повітря можна обчислити afr для підтримки і збільшення інжекції ( я бачив цю процедуру, засновану на IQ з EDC15, EDC16 то я читав, що це таблиця, яка перетворюється з пара запитом IQ-це фактичне мм3 замість мг ), потім пристосовується карту) очікувати ін'єкції, плюс, при необхідності duration, щоб не наткнутися на пост ін'єкції марні.

Більш або менш мої знання зупиняються тут, я нижче кілька відео youtube vagecumap на edc15.
    У вас є порада для мене? Особливо я хотів би знати, якщо я, стріляючи в лайно або, якщо є, я на правильному шляху

Заздалегідь спасибі всім

p.s. я хотів би поділитися деякими pdf і VW, як ETKA і ELSAWIN, як я можу почати? Порадите хороший хостинг файлів, або я можу використовувати інструменти форуму?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    привіт і ласкаво просимо, ви можете почати обговорення: http://www.professionalchiptuning.ne...um-vt8607.html

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Повідомлення
    5
    Дякую, зараз почала слідувати потоку!

В той же час я знайшов керівництво з адресами для EDC17, winols і файл ori edc17c64 1.6 tdi Golf 7

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •