звичайно, я впевнений, на номер , мені поставлений діагноз wurth
мені сказали що на цей двигун потрібно поставити новий клапан
звичайно, я впевнений, на номер , мені поставлений діагноз wurth
мені сказали що на цей двигун потрібно поставити новий клапан
Привіт scican, що помилка, я думаю, що єдиний, soluzone або замінити клапан або максимально видалити цей DTC карту.
Що помилки, пов'язані з датчиком положення клапана, і якщо потенціометр всередині клапан був зламаний також, виключаючи l EGR на карті, я думаю, що laspia включилася, те ж саме. у будь-якому випадку, перевірте, як сказав сірко, якщо ви прийняли добре криві, я зараз не можу побачити файл, сьогодні ввечері, якщо я можу ми робимо очі, я теж.
Привіт scican, що помилка, я думаю, що єдиний, soluzone або замінити клапан або максимально видалити цей DTC карту.
Що помилки, пов'язані з датчиком положення клапана, і якщо потенціометр всередині клапан був зламаний також, виключаючи l EGR на карті, я думаю, що laspia включилася, те ж саме. у будь-якому випадку, перевірте, як сказав сірко, якщо ви прийняли добре криві, я зараз не можу побачити файл, сьогодні ввечері, якщо я можу ми робимо очі, я теж.
Хлопці, я з зображення в районі EGR не я..
це для їх EDC16C31-32
EGR OFF EDC16c31 mercedes.jpg
EGR OFF EDC16C32 mercedes.jpg
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
я все ще не можу бачити вкладення
але скільки повідомлень там хочуть ??
в районі edc16c31 і 32 я знаю, і intremba в ecu рівні
це різний .... ну в будь-якому випадку я поставив новий клапан