Вибачте... тому що міняти стартер...? не знаю як на 5 але на 4 була саме проблема "карта" теплий старт!
Вибачте... тому що міняти стартер...? не знаю як на 5 але на 4 була саме проблема "карта" теплий старт!
ніхто не сказав змінювати стартер....тест карту, звичайно, вирішити.....
або замінити двигун, що батарея вирішить проблему, або краще бродить, насправді проблема зникає, тому що ми збільшуємо обороти при старті. з картою або модуль збільшенні упорскування на пуску і, як правило, є остаточним рішенням.
У більшості випадків я встановив карту.....sostiture електродвигун + посилена батарея вирішити лише на короткий час (особистий досвід) так що, як на мене, правильно було б спробувати мапу якщо я не повністю вирішити наділи на зміну електродвигуна....звичайно, ми повинні мати акумулятор effeciente....
Я думав, що проблема була не в двигун, а датчик температури, принаймні, на 5. Це відбувалося, тому що датчик не дозволяв до машини, щоб зробити стартер, якщо не складати об/хв електродвигуна, то хтось міняв двигун, щоб мати більше обертів при рушанні. Хоча, що я знаю, питання завжди було датчик, а потім на карту, а не мотори.
у будь-якому випадку мити і мастило, не завадило б на скутері, як правило, я це роблю завжди
зазвичай, якщо відносини, що, а гарячий мені помилковим, датчик температури, час від зроби приводу свічки розжарювання
Насправді ви йдете, щоб відшкодувати читання датчика температури води,
але це не привід свічки запалювання завести двигун краще
інтернет стратегія з холодного старту, побачив, що на мить у стадії стартера з модулем зміщується датчик темп.
і ми в карту, і тільки те, що ми робимо, або натисніть на карту, із гарячий старт "хто віддає перевагу копіювати то холодний, то гарячий"
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Але в кінці кінців ви вирішили карти? Або це скутер? Вибачте за питання, але я зробив це тому, що, якщо трапиться хтось з нас, ми в курсі
з картою