Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Обговорення: egr off sprinter edc16c31

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    84

egr off sprinter edc16c31

привіт всім, у мене проблема в egr в цій sprinter я зробив висновок ... але я, як завжди, коди несправностей, 2251 , був поставлений також лист , може бути центральний зроблено погано ?
    sprinter.zipsprinter.zip

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Але код несправності вказує на egr?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    84
    звичайно 2251 розташування, привід рециркуляції вихлопних газів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Бох мені дав інший DTC, в будь-якому випадку ви зробили це з якоюсь програмою або від руки? Я, на жаль, я не можу завантажити для перевірки файлу, але я знаю, що тільки *******h працює для цього egr інші програми 0. У мене рука досить просто зробити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    84
    я зробив це вручну .. я зробив amche то спробуйте видалити тільки dtc для egr і перероблена застібка, але йде в recoveri

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    6
    use ecuseafe

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав scican25 Visualizza Messaggio
    я зробив це вручну .. я зробив amche то спробуйте видалити тільки dtc для egr і перероблена застібка, але йде в recoveri
    якщо ви хочете, пошти, навіть мод з dtc скинуті, що я хотів би зрозуміти, не можу її знайти
    ви пробували завантажити карту, як я описав, адреси?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    я не думаю, функції safe... однак, можливо, подивиться на обговорення, хто більш досвідчений, хто може скачати файл. Я, на жаль, не будучи в змозі завантажити не можу допомогти вам більше, ніж багато.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Я дав йому поглянути на файл.. мені рішення і неправильне,
    pero, я, чесно кажучи, я переглядав всі файли в 4-5 разів, але я знаходжу уражені ділянки..
    як я час я даю йому інший полірування, якщо не вирішите раніше..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Привіт Scican, я не хочу поставити під сумнів те, що говорить Cinqueturbo (що порівняно зі мною це чудовисько мудрості), але я в мене є майже ідентичні з egr off і районі дістанеться той, про який ви згадали, ви, тільки, що ти в першому повороті ви почали 1 біт після і в залежності від того, ви завжди почалася 1 біт після і ви закінчите з 1-біт (vista, 16 біт motorola), у вас місце адреси, як це зроблено, моя, 18664A-186664 186684-18669E на жаль, ви не знаю, що сказати, якщо він працює, але якщо хочете, можете спробувати, що стосується dtc не розумію в карті, я знайшов тільки 2251 і не в районі dtc, чи впевнені ви в числа? і з тим, що у вас діагностовано?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •