дякую за відповіді, хлопці, mecdoc я не можу завантажити файл, чому? я підписався нещодавно, ви можете mandarmelo далі *****?
Якщо видалення тільки метеликів без attappare отвори є проблеми згоряння?
дякую за відповіді, хлопці, mecdoc я не можу завантажити файл, чому? я підписався нещодавно, ви можете mandarmelo далі *****?
Якщо видалення тільки метеликів без attappare отвори є проблеми згоряння?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 27-10-2012 13:53
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Спасибі Манро пояснення
Вас фізично, як ви робите, щоб закрити отвори там, де раніше були лопатки? Зробіть фланець?
Файл, який я розмістив mecdoc я не можу його відкрити, чому? у мене не досить повідомлень, ви можете scrivermele qu? які заходи?
Востаннє редагувалось jared_poe; 28-10-2012 в 14:42
дороги + короткі і прості. Або знаходяться) в склянку, типу, які знаходяться в отвори моноблоки двигуна з урахуванням конкретних отвори штиря клапани, або ви filettano отвори і вкрутіть болт або пробка конічна. Очевидно, що в обох випадках на зовнішній стороні кришки поставимо тісто в силіконові форми.
Останнім часом я зробив кілька mercedes, і я використав болти від 14мм.
я помиляюся, або отвори, де знаходяться лопатки не круглі?
Може бути, ми пишемо арабська.
Вам не доведеться заткнути дірки лопаток, але отвори цапфи лопаток. Мені здається, що Msport трохи вище, то було дуже ясно.
jared_poe
вибачте за питання, але ви впевнені, щоб зробити цю роботу поодинці?
дивіться, що потрібно зняти досить р? речі , в тому числі розсилки, за те, що мало, погано, але що стосується редагування збірника, якщо за caxxate ризики викидати двигун , якщо ви в кінцевому підсумку щось в повітроводах всмоктування
Востаннє редагувалось mecdoc; 28-10-2012 в 18:52
Тихий, я роблю це зробити в майстерніце було тільки, щоб зрозуміти, як зробити зміни, однак манро прямо зараз я, нарешті, зрозумів, я не бачив у розібраному вигляді і я думав, що пробки були поставити замість лопаток... спасибі, хлопці, просто я роблю роботу, можливо, відправлю фото