Сторінка 7 з 8 PrimaПеред ... 5678 ОстаннєUltima
Результати 61-70 71

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    рукою, рукою, щось можна зробити, маючи так само чоловіка твого корабля..
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    58
    Спасибі Pasticciona, моя **** це: canotto2000*************

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Шановні користувачі, як я, щоб читати регламенту вен ви викинули перенесення, роблячи все те, що ви хотіли, так як якщо б це був делікатес прочитати його вам, ви б зрозуміли, що обмін повідомленнями, і зроблено навмисно, з різних причин, один із тих, і це, і в будь-якому випадку ви дали спосіб на простих користувачів, які не виконуються вимоги, необхідні для того, скачати зробити це, таким чином, не відповідає нашими правилами, це все завдяки вам, ви дали можливість людям, які використовують першим, щоб увійти , зробити їх зручними і піти, і лише одна з тих речей, що ми боремося з першого дня створення цього форуму. Як ви думаєте, якщо є правила, які все приймаються протягом iscrizzione, що сенс такої поведінки? Якби всі чинили як ви, форум протягом двох днів буде закрито, закриваю обговорення і прийняти належні заходи для всіх. Досить було б, що користувач, який у нього був матеріал, щоб допомогти громаді ми contattava facendocci на увазі його волю розміщувати матеріал, ми, в свою чергу, ми б зробили це перевірити, щоб уникнути юридичних проблем будь-якого роду.
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав admin Visualizza Messaggio
    Шановні користувачі, як я, щоб читати регламенту вен ви викинули перенесення, роблячи все те, що ви хотіли, так як якщо б це був делікатес прочитати його вам, ви б зрозуміли, що обмін повідомленнями, і зроблено навмисно, з різних причин, один із тих, і це, і в будь-якому випадку ви дали спосіб на простих користувачів, які не виконуються вимоги, необхідні для того, скачати зробити це, таким чином, не відповідає нашими правилами, це все завдяки вам, ви дали можливість людям, які використовують першим, щоб увійти , зробити їх зручними і піти, і лише одна з тих речей, що ми боремося з першого дня створення цього форуму. Як ви думаєте, якщо є правила, які все приймаються протягом iscrizzione, що сенс такої поведінки? Якби всі чинили як ви, форум протягом двох днів буде закрито, закриваю обговорення і прийняти належні заходи для всіх. Досить було б, що користувач, який у нього був матеріал, щоб допомогти громаді ми contattava facendocci на увазі його волю розміщувати матеріал, ми, в свою чергу, ми б зробили це перевірити, щоб уникнути юридичних проблем будь-якого роду.
    Доброго ранку усім...перш за все, прошу вибачення у всіх користувачів, які я приніс, не порушити правила, і вони відразу ж бан! Я хотів би зазначити, що це не був справжній ". c***правил, але більш хижий інтерпретації: мій запит **** приватних не було, найімовірніше, допомогти людям, які тільки вимагають, не даючи і потім вони йдуть, тобто, в якому, спекуляції, вони були запити з метою отримання прибутку.... бо ділитися знаннями, для мене це головне. Я лише хотів допомогти, що я хотіла знайти, коли я почав з нуля поодинці....Я намагався запитати адміністратора через **** як би я міг завантажити дидактичний матеріал (перші дні я не був, щоб нічого не практиці, як ми застосовували на файли), а мені відповіли, що "не в змозі завантажити зовнішні посилання, якщо був так добре, інакше він не знав, що сказати мені".....дочитавши правила до кінця, коли я зареєструвався, я також читав, що була б зворотного, принаймні, один раз, перш ніж бути. і не одержавши нічого, поки на другий день я думав, що все ок, видно, що протектор був відкритий трохи.......Правильно це непорозумінням постановою запевняю вас, що відтепер не trasgredirò більше в цьому сенсі.
    Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!

НОВАЧОК L'avatar di LoganJP
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Болга
    Лечче
    Повідомлення
    4
    Я прошу вибачення за завдану шкоду, в Pasticciona0 її файли для початківців, і прошу вибачення на сторінку порушили правила,але роблячи це наївно. Мені, на жаль, світ з блоків управління, і мені, і я не маю досвіду,тому я дуже мало навчити і багато чому навчитися, але і про те, турбін і його механіку я буду радий проконсультувати кожному.Сказавши це,я прошу ще раз вибачення у всіх,наступного разу буду уважнішим.
    Вітаю всіх!!

p.s. хоча турбіни є не актуальними тут, я сподіваюся, однак, участь у збагачення знань "crew-форум" РСТ,радячи, де мені можна.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    20
    привіт Pasticciona
    відмінна ідея..шкода, сайт не дає мені скачати нічого не..
    ви можете надіслати мені посилання для скачування на мій **** speedking7791**********?
    дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав Р-Н Shadow Visualizza Messaggio
    привіт Pasticciona
    відмінна ідея..шкода, сайт не дає мені скачати нічого не..
    ви можете надіслати мені посилання для скачування на мій **** speedking7791**********?
    дякую
    Ви жартуєте....... Я сподіваюся......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    20
    Ви повинні були б закрити всі обговорення набагато раніше. А якщо є проблеми ,я хотів би зазначити, що відтепер, я буду пам'ятати, що не може більше нічого скачувати з сайту.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    5
    привіт Pasticciona0, навіть я був би дуже зацікавлений, мій ***** це housedany89***********
    Ще раз спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Всі гени тут, да..
    Але ви читаєте? Чи знаєте ви читати?
    Це забороняється розміщувати в **** і sharare DOC.
    Admin, якщо ворота я тему не за копійки шкоди чи користі, як світло для мух?

Сторінка 7 з 8 PrimaПеред ... 5678 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •