Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 18 з 18

Обговорення: Info покупки kess

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Я поділяю з Fabiuz поняття, як в діагностиці, де приходить не один, приходить інший, то залежить від того, що хочете зробити і на що витратити...потім вона, ніби кажучи, клонів, навколо, ви опинитеся в тисячу і ціни від discaunt, але не завжди якості, отже, з ризиком пошкодити...зіпріться на того, хто, може бути, що він використовував, але офіційний, тому що, повірте мені, щоб спалити ecu-це наносекунди і відшкодувати збиток іноді коштує набагато більше, ніж інструмент.
    Спитайте поради адміністраторам форуму дадуть прямі, хороші.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Офіційний для того щоб почати поза досяжності для звичайних користувачів, які хочуть дізнатися,як бюджет, і потрібно продумати виступ підписки.
    Пошкодження, то їх можна зробити також з офіцерами і часто носять через недосвідченість, неправильні з'єднання, etc...
    І їх ви завжди і тільки ти відповісти

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав Fabiuz Visualizza Messaggio
    Офіційний для того щоб почати поза досяжності для звичайних користувачів, які хочуть дізнатися,як бюджет, і потрібно продумати виступ підписки.
    Пошкодження, то їх можна зробити також з офіцерами і часто носять через недосвідченість, неправильні з'єднання, etc...
    І їх ви завжди і тільки ти відповісти

Якщо за шкоду, з офіційним вас l допомогу, який допоможе вам і на 99% вирішити
    з клоном немає 0 допомогу, крім того, що ви спертися на когось ззовні, і, заплативши допомогло вирішити проблему
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав admin Visualizza Messaggio
    Якщо за шкоду, з офіційним вас l допомогу, який допоможе вам і на 99% вирішити
    з клоном немає 0 допомогу, крім того, що ви спертися на когось ззовні, і, заплативши допомогло вирішити проблему
    Взято з офіційної керівництво Alientech:
    "Цей протокол також забезпечує пряме підключення до роз'єму блоку управління та з'єднання одного або декількох проводів на ділянках програмування.
    З'єднань і зварних швів не правильно, або погано зроблені, можуть пошкодити ебу, часто, таким чином, непоправної.
    Ні в якому разі ми не несемо відповідальності за шкоду, заподіяну ебу при відкритті, з'єднань і зварних швів не відповідають тому, що зазначено у даному посібнику.
    ВИКОРИСТАННЯ ПРОТОКОЛУ з БОКУ КОРИСТУВАЧА означає ПОВНУ І БЕЗЗАСТЕРЕЖНУ ЗГОДУ з ЦИМИ УМОВАМИ, позбавляючи ВИРОБНИКА ВІД БУДЬ-якої ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ, І ВІДМОВА від (З) для КОЖНОГО ТИПУ ВІДПЛАТИ."

Це я мав на увазі, якщо fail збиток ти платити або ні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Також, по мені, так багато разів на пошкодження, викликані відсутністю досвіду більше, ніж від інструментів клонів, то це правда, що якщо блоки є ecu через eobd з співробітниками, у вас є підтримка, але також вірно, що, як тільки ви з'єднаєтеся з інструментом до письмового, що виходить з їх розряду відповідальність я думаю, що для початку немає нічого краще, ніж Півень. Варто трохи, ви можете використовувати його як в eobd, які bdm і boot, а потім, якщо засадіть одне екю можна спробувати відновити. Потім Форум призначений спеціально для того, щоб дізнатися, так що допомога знайти резервну копію і переписати його знайдете. Тоді логічно з часом і досвідом, повірте, що ви будете купувати все, і більше! Моя порада і зробити автомобіль дуже комерційні початку, типу групи Fiat і Vag, так що якщо коли-небудь блоків у вас більше шансів впоратися з резервної копії або в max-мало грошей!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    11
    Дякую за відповіді, з продавцем я мав телефонні контакти, дав мені на допомогу. Я надіслав Admin ***** для інформації, не маючи відповіді

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Річ у тому, що з клонів покладіть змінну помилок між вами і блоком управління. клон точно.
    З офіцером у вас допомоги в +, продукту, безсумнівно, вище.
    Але якщо ви зробите, фігня на ви, це був сік.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Повністю згоден!!! Офіцер завжди залишається офіцером. менш схильний ламатися, на відміну від клонів, і у вас є підтримка. Потім ти того, щоб вирішити, що робити. Так плавно capiteranno як з офіційними, що з клонів, так що якщо ви вирішите це зробити для суден, ви повинні покласти на рахунок навіть ті.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •