Стр. 14 з 18 PrimaПеред ... 41213141516 ... ОстаннєUltima
Результати з 131 до 140 з 175

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Це було те, чого не вистачало у виступах факти, які, для тих, хто, як ти, вміє скидати з рахунків
    Дивитися, чесно кажучи, я знаю, це зробити дуже мало, це всього лише пристрасть, що я менше 2 років тому мені сказали, я міг би відкрити, читати і писати ебу моєї машини, я б сміявся до кольок. Я навіть не знаю, чому в перший раз я дав йому очі на форумі. Звідти береться пружина, і я зробив тією ж дорогою, що і ви. Я тільки почав трохи раніше, але так цей шлях, ви відразу зрозумієте, що він нескінченний, і не перестає вчитися
    і я повинен сказати, що коли є користувач, як манро, і все золото, що кола....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Дивитися, чесно кажучи, я знаю, це зробити дуже мало, це всього лише пристрасть, що я менше 2 років тому мені сказали, я міг би відкрити, читати і писати ебу моєї машини, я б сміявся до кольок. Я навіть не знаю, чому в перший раз я дав йому очі на форумі. Звідти береться пружина, і я зробив тією ж дорогою, що і ви. Я тільки почав трохи раніше, але так цей шлях, ви відразу зрозумієте, що він нескінченний, і не перестає вчитися
    і я повинен сказати, що коли є користувач, як манро, і все золото, що кола....
    Ми знаємо, що t i оцінюю не тільки тому, що ти бетмен з критичних ситуацій, а також для простоти і формою насіння професіонал, що ви, щоб дати інфо як робити питання, на які ви задає питання в належному порядку, і знайти відповідь, який шукав.
    Тепер повернемося до речі файл ecu це 1600...
    Я читав в 2d практично ВСІ файли, утримуючи виключена допомогу Водія і т. Д. і я знайшов enumerevoli вр, що я припускаю, або змінити, щоб поговорити про 80mm3.. їх список і в разі, якщо коментарі, якщо ви поклали занадто багато кривих в котел.
    1Ec572 - 1ec622 - 1ed9ac - від 1eeeb0 в 1eeeba - 1efd1e - 1f3f00 - 1f4aca - 1f4af2 - 1f4b2e - 1f4b42 - 1f4a4e - 1f4efe - 1f4ff2 - 1f50f2 - 1f5426 - 1f543a - 1f5562 - 1f5662 - 1f57ce - 1f58ce - 1f5a3a - 1f5bea - 1f5cb2 - 1f6132 - 1f6232 - 1faba6 - 1fb83e - 1fbab4 - 1fd44a
    Я майже впевнений, багатьох з них, але деякі не крива схожа на BP до карти, я більше на "шпильках" і я не знаю, якщо вони з-за драйвера, ніж той розмір або не центрируют нічого..
    Дайте мені знати, якщо це правильний аналіз або я застрелив в американському ('do cojo cojo).
    Дякую
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Ми знаємо, що t i оцінюю не тільки тому, що ти бетмен з критичних ситуацій, а також для простоти і формою насіння професіонал, що ви, щоб дати інфо як робити питання, на які ви задає питання в належному порядку, і знайти відповідь, який шукав.
    Тепер повернемося до речі файл ecu це 1600...
    Я читав в 2d практично ВСІ файли, утримуючи виключена допомогу Водія і т. Д. і я знайшов enumerevoli вр, що я припускаю, або змінити, щоб поговорити про 80mm3.. їх список і в разі, якщо коментарі, якщо ви поклали занадто багато кривих в котел.
    1Ec572 - 1ec622 - 1ed9ac - від 1eeeb0 в 1eeeba - 1efd1e - 1f3f00 - 1f4aca - 1f4af2 - 1f4b2e - 1f4b42 - 1f4a4e - 1f4efe - 1f4ff2 - 1f50f2 - 1f5426 - 1f543a - 1f5562 - 1f5662 - 1f57ce - 1f58ce - 1f5a3a - 1f5bea - 1f5cb2 - 1f6132 - 1f6232 - 1faba6 - 1fb83e - 1fbab4 - 1fd44a
    Я майже впевнений, багатьох з них, але деякі не крива схожа на BP до карти, я більше на "шпильках" і я не знаю, якщо вони з-за драйвера, ніж той розмір або не центрируют нічого..
    Дайте мені знати, якщо це правильний аналіз або я застрелив в американському ('do cojo cojo).
    Дякую
    Мені підтвердили, ІДЕНТИФІКАТОРИ ?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    місце посилання, так що я не "відвернути" теж йдеться в протектор...
    http://www.professionalchiptuning.ne...bo-vt9240.html
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    місце посилання, так що я не "відвернути" теж йдеться в протектор...
    http://www.professionalchiptuning.ne...bo-vt9240.html
    Знімаю капелюха, друже!
    Відмінний пост..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Тепер, знаючи, що двигун уминає 9,216 Кг повітря в хвилину, а я просто перетворити їх в мг, щоб зрозуміти те, як дизельне паливо може згоріти і не мені розрахувати об'єм в кубічних метрах в секунду.
    Так що 9,216 Кг повітря відповідають 9216 грам або 9.216.000 мг.
    Ми також знаємо, що 4-циліндровий двигун з колінчастим валом, який обертається в 4000 оборотів в хвилину здійснює 8000 прагнення, а отже, кожен одномісний всмоктування коштувати 9216000/8000=1152 мг

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав switing63 Visualizza Messaggio
    Тепер, знаючи, що двигун уминає 9,216 Кг повітря в хвилину, а я просто перетворити їх в мг, щоб зрозуміти те, як дизельне паливо може згоріти і не мені розрахувати об'єм в кубічних метрах в секунду.
    Так що 9,216 Кг повітря відповідають 9216 грам або 9.216.000 мг.
    Ми також знаємо, що 4-циліндровий двигун з колінчастим валом, який обертається в 4000 оборотів в хвилину здійснює 8000 прагнення, а отже, кожен одномісний всмоктування коштувати 9216000/8000=1152 мг
    хороший switing...тепер chesappaimo кількість повітря при даному тиску і даних про / хв вибираємо afr/лямбда підходить, і ми знаємо точно, скільки дизельного палива, ми повинні дати нашому motorello...
    так що якщо припустити, лямбда-1,2(afr 17,4) маяк 1152/17,4=66,2 мг або 77,9 мм3 дизельного палива до 4000 об / хв і 1,7 boost...
    просто, вірно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    хороший switing...тепер chesappaimo кількість повітря при даному тиску і даних про / хв вибираємо afr/лямбда підходить, і ми знаємо точно, скільки дизельного палива, ми повинні дати нашому motorello...
    так що якщо припустити, лямбда-1,2(afr 17,4) маяк 1152/17,4=66,2 мг або 77,9 мм3 дизельного палива до 4000 об / хв і 1,7 boost...
    просто, вірно?
    тому 1.600 говоримо, що якщо ми не ставимо турбіну, плюс ліміт дизельного палива, що горить без диму надзвичайно це 80mm3. я кажу, добре?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    тому 1.600 говоримо, що якщо ми не ставимо турбіну, плюс ліміт дизельного палива, що горить без диму надзвичайно це 80mm3. я кажу, добре?
    важко сказати, спираючись тільки на розрахунки..р...на практиці може бути, що з цим iq і afr машини диму в звіра, може бути, тому, що температури високі, отже, менше щільність кисню в патронник або може бути навпаки, бо може бути, двигун "дихає" краще, ніж ми припускали, підглядав, тому що він встановлений повітряний фільтр більш проникною або вихлоп більше ******..
    коротше кажучи, я повторюю всі розрахунки йдуть добре для первісної оцінки і "до намітки" карти, але тоді збіг реальне є двигун в реальних умовах...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Спасибі switing63 я зробив дві помилки,одна в розрахунок і іншу, спробуйте зробити розрахунки в кінці вечора хахаха

Стр. 14 з 18 PrimaПеред ... 41213141516 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •