Стр. 13 з 18 PrimaПеред ... 31112131415 ... ОстаннєUltima
Результати від 121 до 130 175

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Хороший tranky...ми будемо говорити про вже від "фахівців"... Приклади на ебу " х", що це не..... Може бути, було б краще зробити, як каже tranky...було б більш корисно, x все..спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Дівчина залишається в читання на кілька днів, побачив, що мені прийшов ноутбук, до якого був встановлений winzozzo 7 x86, за сумісництвом, і повинні пройти 200 речей, в кінці установки devices..
    так що я залишаюся з віртуальних машин для тестів, і т. д. на nbook роботи, побачив, що на 8.1 не включається..
    спасибі errecinque і манро, що в той час вони сильно загальна інформація грандіозні на користь ****llo користувачів utonti, як я.
    Я Тебе Є !!!
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Я дивлюся на вас зверху і нагадаю, що тема-це для початківців.. Тут або на передовій механіки незважаючи на те, що коефіцієнт, який використовується для закріплення після початку відображати про ecm.
    Хоча я бачив у роботі професіонала (спасибі манро) щодо почати з того, наприклад:
    - Перш, ніж відкрити і т. Д. (inf)
    - почнемо з карти Х
    - коефіцієнт карті X з картами, Y, Z,..
    Принаймні, для того, щоб мати, на додаток до чітке співвідношення карт, а також формування основи "сертифікований", з якого починається, хто, як я, все ще має труднощі, щоб почати..
    Якщо вам йде, звичайно.., Ви можете відправити у цю країну.
    Подивіться, що ми витягли з усієї цієї риторики рахунків, тому що на початку теми ви правильно сказали, почати дивитися l' AFR. Звідти ми припустили, зробити карту з 80 мм кубики. Тому ми почали з карт, лямбда-вирази, Щоб зробити так, щоб надати 80 без куріння більше, чим пояснюється. Для того, щоб не палити, потрібно дати йому повітря, так що знати тиск турбо потрібно. А це як у розрахунках вище switing ми починаємо робити карту turbo з цієї дати. Тоді вони йдуть шукати lim iq за драйвер для узгодження з 80mm3, інформує ecu через Вр всі карти, що новий iq max 80 і адаптується педаль на такий запит через карту перетворення нм-iq. Впевнений, що якщо ви сподіваєтеся, що в один прекрасний день....через форум, повторюю, треба, що, де ви змінюєте карту, крок за кроком, за допомогою інформація, що вони вийшли розмірковуючи всі разом, для порівняння. Час ****** все що дозволяє.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Подивіться, що ми витягли з усієї цієї риторики рахунків, тому що на початку теми ви правильно сказали, почати дивитися l' AFR. Звідти ми припустили, зробити карту з 80 мм кубики. Тому ми почали з карт, лямбда-вирази, Щоб зробити так, щоб надати 80 без куріння більше, чим пояснюється. Для того, щоб не палити, потрібно дати йому повітря, так що знати тиск турбо потрібно. А це як у розрахунках вище switing ми починаємо робити карту turbo з цієї дати. Тоді вони йдуть шукати lim iq за драйвер для узгодження з 80mm3, інформує ecu через Вр всі карти, що новий iq max 80 і адаптується педаль на такий запит через карту перетворення нм-iq. Впевнений, що якщо ви сподіваєтеся, що в один прекрасний день....через форум, повторюю, треба, що, де ви змінюєте карту, крок за кроком, за допомогою інформація, що вони вийшли розмірковуючи всі разом, для порівняння. Час ****** все що дозволяє.
    Один, з резюме у мене є ідея процедури запиту pre-і т. д., які я зробив вище.
    Це було те, чого не вистачало у виступах факти, які, для тих, хто, як ти, вміє скидати з рахунків, для тих, хто, як мені там всередині не очевидно.
    Сказав, що ми продовжуємо вчитися і не здаватися!
    Я намагаюся стежити і розміщувати що-те, що я хочу засвоїти навчальний матеріал, як blackhole!
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав andrea80 Visualizza Messaggio
    Хороший tranky...ми будемо говорити про вже від "фахівців"... Приклади на ебу " х", що це не..... Може бути, було б краще зробити, як каже tranky...було б більш корисно, x все..спасибі
    Ми говоримо насправді дельта-1.600 йосипа

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Повністю згоден... мапу вдалося витягнути, але з цими прямими, ми можемо стати піднесені...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Великі Манро

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я хотів би додати, що на посаду прем'єра є ще й інший розрахунок, що ви можете зробити, щоб точно знати, до якого тиску ви повинні стискати повітря всмоктується в експлуатацію коней освоєні теоретичні та bsfc...якщо ви хочете місце..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Може бути... Це багаж цікаво

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    якщо ми хочемо, чесно кажучи, є спосіб дізнатися, яке може витримати тиск турбо, але це необхідно, щоб мати під зрозуміти compressor map
    однак існує формула, яка з повітря гіпотетичний, всмоктуваного двигуном, ми можемо екстраполювати iq, і навпаки...
    формула:CFM = Л х хв х ВІ х PR / 5660

L = Обсяг
    rpm = оборотів в хвилину
    VE = об'ємний ккд
    PR = Коефіцієнт тиску турбо
    5660= коефіцієнт еквівалентності

"CFM" - це одиниці виміру англо-саксонської, "кубічних футів в хвилину", і використовується в деяких картах компресора.так як фунт/хв, що збирається фунтів повітря в хвилину.нижче конверсій
    CFM / 14.27 = lb / min
    фунт / 0,45359 = кг

однак деякі compressor-карта в м3 / с, отже ми повинні конвертувати з ваги в обсяг.
    звичайний вага повітря приблизно 1,2 кг / м3 при 20 градусів за Цельсієм.

PR = коефіцієнт тиску з просте додавання 1 бар атмосферного тиску.
    повторюю, однак, це тільки теоретична, тому що тут змінні, які вступають в гру багато.

так що якщо візьмемо, наприклад, 6-циліндровий двигун 3.2 л(двигун мерседес, на якому я провів кілька робіт), і ми хочемо знати, скільки повітря засмоктує в 4000 оборотів в хвилину 1,65 бар boost зроблю..

3.222 x 4000 x 96 x 2,65 / 5660 = 579,28 CFM = £ 40,59 / хв = 18.41 кг / хв = 0.306 кг / с = 0.256m3 / сек
    якщо у вас є під рукою compressor map вже 2 координат для даного перехідного процесу.
    тепер, коли ми знаємо, скільки всмоктує повітря і стискає теоретично наш двигун, ми можемо перейти до дизельного палива.

у разі нашого двигуна, яка є 6-циліндровий 4-тактний(звичайно) у нас буде 3 пострілу згоряння, щоб їздити.
    так що до 4000 об / хв у нас буде 4000 x 3/60 = 200 Т / с
    T= ін'єкцій/в секунду.
    знаючи це і знаючи, що лямбда хочемо піти екстраполювати iq теоретичного із розрахунку проста....
    P.s.: це правда, розрахунки та поняття трохи важко переварити, особливо для тих, хто новачок з цієї речі, але якщо ви розумієте, ці речі все буде простіше, зрештою.
    Манро.....так мене заводиш!!!

Стр. 13 з 18 PrimaПеред ... 31112131415 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •