Стр. 13 з 18 PrimaПеред ... 31112131415 ... ОстаннєUltima
Результати від 121 до 130 175
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Подивіться, що ми витягли з усієї цієї риторики рахунків, тому що на початку теми ви правильно сказали, почати дивитися l' AFR. Звідти ми припустили, зробити карту з 80 мм кубики. Тому ми почали з карт, лямбда-вирази, Щоб зробити так, щоб надати 80 без куріння більше, чим пояснюється. Для того, щоб не палити, потрібно дати йому повітря, так що знати тиск турбо потрібно. А це як у розрахунках вище switing ми починаємо робити карту turbo з цієї дати. Тоді вони йдуть шукати lim iq за драйвер для узгодження з 80mm3, інформує ecu через Вр всі карти, що новий iq max 80 і адаптується педаль на такий запит через карту перетворення нм-iq. Впевнений, що якщо ви сподіваєтеся, що в один прекрасний день....через форум, повторюю, треба, що, де ви змінюєте карту, крок за кроком, за допомогою інформація, що вони вийшли розмірковуючи всі разом, для порівняння. Час ****** все що дозволяє.
    Один, з резюме у мене є ідея процедури запиту pre-і т. д., які я зробив вище.
    Це було те, чого не вистачало у виступах факти, які, для тих, хто, як ти, вміє скидати з рахунків, для тих, хто, як мені там всередині не очевидно.
    Сказав, що ми продовжуємо вчитися і не здаватися!
    Я намагаюся стежити і розміщувати що-те, що я хочу засвоїти навчальний матеріал, як blackhole!
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Великі Манро

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я хотів би додати, що на посаду прем'єра є ще й інший розрахунок, що ви можете зробити, щоб точно знати, до якого тиску ви повинні стискати повітря всмоктується в експлуатацію коней освоєні теоретичні та bsfc...якщо ви хочете місце..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Може бути... Це багаж цікаво

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    якщо ми хочемо, чесно кажучи, є спосіб дізнатися, яке може витримати тиск турбо, але це необхідно, щоб мати під зрозуміти compressor map
    однак існує формула, яка з повітря гіпотетичний, всмоктуваного двигуном, ми можемо екстраполювати iq, і навпаки...
    формула:CFM = Л х хв х ВІ х PR / 5660

L = Обсяг
    rpm = оборотів в хвилину
    VE = об'ємний ккд
    PR = Коефіцієнт тиску турбо
    5660= коефіцієнт еквівалентності

"CFM" - це одиниці виміру англо-саксонської, "кубічних футів в хвилину", і використовується в деяких картах компресора.так як фунт/хв, що збирається фунтів повітря в хвилину.нижче конверсій
    CFM / 14.27 = lb / min
    фунт / 0,45359 = кг

однак деякі compressor-карта в м3 / с, отже ми повинні конвертувати з ваги в обсяг.
    звичайний вага повітря приблизно 1,2 кг / м3 при 20 градусів за Цельсієм.

PR = коефіцієнт тиску з просте додавання 1 бар атмосферного тиску.
    повторюю, однак, це тільки теоретична, тому що тут змінні, які вступають в гру багато.

так що якщо візьмемо, наприклад, 6-циліндровий двигун 3.2 л(двигун мерседес, на якому я провів кілька робіт), і ми хочемо знати, скільки повітря засмоктує в 4000 оборотів в хвилину 1,65 бар boost зроблю..

3.222 x 4000 x 96 x 2,65 / 5660 = 579,28 CFM = £ 40,59 / хв = 18.41 кг / хв = 0.306 кг / с = 0.256m3 / сек
    якщо у вас є під рукою compressor map вже 2 координат для даного перехідного процесу.
    тепер, коли ми знаємо, скільки всмоктує повітря і стискає теоретично наш двигун, ми можемо перейти до дизельного палива.

у разі нашого двигуна, яка є 6-циліндровий 4-тактний(звичайно) у нас буде 3 пострілу згоряння, щоб їздити.
    так що до 4000 об / хв у нас буде 4000 x 3/60 = 200 Т / с
    T= ін'єкцій/в секунду.
    знаючи це і знаючи, що лямбда хочемо піти екстраполювати iq теоретичного із розрахунку проста....
    P.s.: це правда, розрахунки та поняття трохи важко переварити, особливо для тих, хто новачок з цієї речі, але якщо ви розумієте, ці речі все буде простіше, зрештою.
    Манро.....так мене заводиш!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Це було те, чого не вистачало у виступах факти, які, для тих, хто, як ти, вміє скидати з рахунків
    Дивитися, чесно кажучи, я знаю, це зробити дуже мало, це всього лише пристрасть, що я менше 2 років тому мені сказали, я міг би відкрити, читати і писати ебу моєї машини, я б сміявся до кольок. Я навіть не знаю, чому в перший раз я дав йому очі на форумі. Звідти береться пружина, і я зробив тією ж дорогою, що і ви. Я тільки почав трохи раніше, але так цей шлях, ви відразу зрозумієте, що він нескінченний, і не перестає вчитися
    і я повинен сказати, що коли є користувач, як манро, і все золото, що кола....

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Дивитися, чесно кажучи, я знаю, це зробити дуже мало, це всього лише пристрасть, що я менше 2 років тому мені сказали, я міг би відкрити, читати і писати ебу моєї машини, я б сміявся до кольок. Я навіть не знаю, чому в перший раз я дав йому очі на форумі. Звідти береться пружина, і я зробив тією ж дорогою, що і ви. Я тільки почав трохи раніше, але так цей шлях, ви відразу зрозумієте, що він нескінченний, і не перестає вчитися
    і я повинен сказати, що коли є користувач, як манро, і все золото, що кола....
    Ми знаємо, що t i оцінюю не тільки тому, що ти бетмен з критичних ситуацій, а також для простоти і формою насіння професіонал, що ви, щоб дати інфо як робити питання, на які ви задає питання в належному порядку, і знайти відповідь, який шукав.
    Тепер повернемося до речі файл ecu це 1600...
    Я читав в 2d практично ВСІ файли, утримуючи виключена допомогу Водія і т. Д. і я знайшов enumerevoli вр, що я припускаю, або змінити, щоб поговорити про 80mm3.. їх список і в разі, якщо коментарі, якщо ви поклали занадто багато кривих в котел.
    1Ec572 - 1ec622 - 1ed9ac - від 1eeeb0 в 1eeeba - 1efd1e - 1f3f00 - 1f4aca - 1f4af2 - 1f4b2e - 1f4b42 - 1f4a4e - 1f4efe - 1f4ff2 - 1f50f2 - 1f5426 - 1f543a - 1f5562 - 1f5662 - 1f57ce - 1f58ce - 1f5a3a - 1f5bea - 1f5cb2 - 1f6132 - 1f6232 - 1faba6 - 1fb83e - 1fbab4 - 1fd44a
    Я майже впевнений, багатьох з них, але деякі не крива схожа на BP до карти, я більше на "шпильках" і я не знаю, якщо вони з-за драйвера, ніж той розмір або не центрируют нічого..
    Дайте мені знати, якщо це правильний аналіз або я застрелив в американському ('do cojo cojo).
    Дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    місце посилання, так що я не "відвернути" теж йдеться в протектор...
    http://www.professionalchiptuning.ne...bo-vt9240.html
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    місце посилання, так що я не "відвернути" теж йдеться в протектор...
    http://www.professionalchiptuning.ne...bo-vt9240.html
    Знімаю капелюха, друже!
    Відмінний пост..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    якщо ми хочемо, чесно кажучи, є спосіб дізнатися, яке може витримати тиск турбо, але це необхідно, щоб мати під зрозуміти compressor map
    однак існує формула, яка з повітря гіпотетичний, всмоктуваного двигуном, ми можемо екстраполювати iq, і навпаки...
    формула:CFM = Л х хв х ВІ х PR / 5660

L = Обсяг
    rpm = оборотів в хвилину
    VE = об'ємний ккд
    PR = Коефіцієнт тиску турбо
    5660= коефіцієнт еквівалентності

"CFM" - це одиниці виміру англо-саксонської, "кубічних футів в хвилину", і використовується в деяких картах компресора.так як фунт/хв, що збирається фунтів повітря в хвилину.нижче конверсій
    CFM / 14.27 = lb / min
    фунт / 0,45359 = кг

однак деякі compressor-карта в м3 / с, отже ми повинні конвертувати з ваги в обсяг.
    звичайний вага повітря приблизно 1,2 кг / м3 при 20 градусів за Цельсієм.

PR = коефіцієнт тиску з просте додавання 1 бар атмосферного тиску.
    повторюю, однак, це тільки теоретична, тому що тут змінні, які вступають в гру багато.

так що якщо візьмемо, наприклад, 6-циліндровий двигун 3.2 л(двигун мерседес, на якому я провів кілька робіт), і ми хочемо знати, скільки повітря засмоктує в 4000 оборотів в хвилину 1,65 бар boost зроблю..

3.222 x 4000 x 96 x 2,65 / 5660 = 579,28 CFM = £ 40,59 / хв = 18.41 кг / хв = 0.306 кг / с = 0.256m3 / сек
    якщо у вас є під рукою compressor map вже 2 координат для даного перехідного процесу.
    тепер, коли ми знаємо, скільки всмоктує повітря і стискає теоретично наш двигун, ми можемо перейти до дизельного палива.

у разі нашого двигуна, яка є 6-циліндровий 4-тактний(звичайно) у нас буде 3 пострілу згоряння, щоб їздити.
    так що до 4000 об / хв у нас буде 4000 x 3/60 = 200 Т / с
    T= ін'єкцій/в секунду.
    знаючи це і знаючи, що лямбда хочемо піти екстраполювати iq теоретичного із розрахунку проста....
    P.s.: це правда, розрахунки та поняття трохи важко переварити, особливо для тих, хто новачок з цієї речі, але якщо ви розумієте, ці речі все буде простіше, зрештою.
    хлопці, то, слідуючи промовою і формули, великий стін, ми повинні мати для цього 1.600 cc наступний результат:

CFM = Л х ХВ х ВІ х PR / 5660

1598 x 4000 x 95 (теоретичні будучи 16v) x 2.7 (за умови l'1.7 бар наддуву серії) / 5660 = 289.67 CFM = 20.299 Lb / min =44.751 Кг/хв =0.745 Кг/с = 0.620 М3/ сек
    на практиці такий двигун уминає в 2,7 бар наддуву (тиск навколишнього середовища) 620 см3/с
    Сподіваюся, я не помилився в відсутність розрахунку і спасибі стін за цінну інформацію!

Стр. 13 з 18 PrimaПеред ... 31112131415 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •