Сторінка 12 з 18 PrimaПеред ... 21011121314 ... ОстаннєUltima
Результати з 111 по 120 з 175

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав switing63 Visualizza Messaggio
    Враховуючи, що, як каже манро, базується на MAF-це найкраще рішення, по-моєму, ви можете накидати грубої оцінки.
    Я згоден, що циліндр 400 заповнений повністю атмосферного тиску містить 517 мг повітря, якщо ми застосуємо до розрахунку дорозі складе 80% отримуємо близько 414mg (400*0.8*1.293).
    По-моєму, однак, це не мислимо, спалювання дизельного палива у співвідношенні stechio, ніж 14,7:1, але завжди на мою думку, є більш розумним прибути в 17:1, можливо, навіть 18:1 у будь-якому випадку спробуйте спочатку з 17 і потім побачити, якщо кількість диму є прийнятним.
    У цьому випадку 68*17=1156mg, які діляться на 414 дають близько 2800 абсолютного тиску (1000+1800) завжди турбіна дозволяє.
    якщо ми хочемо, чесно кажучи, є спосіб дізнатися, яке може витримати тиск турбо, але це необхідно, щоб мати під зрозуміти compressor map
    однак існує формула, яка з повітря гіпотетичний, всмоктуваного двигуном, ми можемо екстраполювати iq, і навпаки...
    формула:CFM = Л х хв х ВІ х PR / 5660

L = Обсяг
    rpm = оборотів в хвилину
    VE = об'ємний ккд
    PR = Коефіцієнт тиску турбо
    5660= коефіцієнт еквівалентності

"CFM" - це одиниці виміру англо-саксонської, "кубічних футів в хвилину", і використовується в деяких картах компресора.так як фунт/хв, що збирається фунтів повітря в хвилину.нижче конверсій
    CFM / 14.27 = lb / min
    фунт / 0,45359 = кг

однак деякі compressor-карта в м3 / с, отже ми повинні конвертувати з ваги в обсяг.
    звичайний вага повітря приблизно 1,2 кг / м3 при 20 градусів за Цельсієм.

PR = коефіцієнт тиску з просте додавання 1 бар атмосферного тиску.
    повторюю, однак, це тільки теоретична, тому що тут змінні, які вступають в гру багато.

так що якщо візьмемо, наприклад, 6-циліндровий двигун 3.2 л(двигун мерседес, на якому я провів кілька робіт), і ми хочемо знати, скільки повітря засмоктує в 4000 оборотів в хвилину 1,65 бар boost зроблю..

3.222 x 4000 x 96 x 2,65 / 5660 = 579,28 CFM = £ 40,59 / хв = 18.41 кг / хв = 0.306 кг / с = 0.256m3 / сек
    якщо у вас є під рукою compressor map вже 2 координат для даного перехідного процесу.
    тепер, коли ми знаємо, скільки всмоктує повітря і стискає теоретично наш двигун, ми можемо перейти до дизельного палива.

у разі нашого двигуна, яка є 6-циліндровий 4-тактний(звичайно) у нас буде 3 пострілу згоряння, щоб їздити.
    так що до 4000 об / хв у нас буде 4000 x 3/60 = 200 Т / с
    T= ін'єкцій/в секунду.
    знаючи це і знаючи, що лямбда хочемо піти екстраполювати iq теоретичного із розрахунку проста....
    P.s.: це правда, розрахунки та поняття трохи важко переварити, особливо для тих, хто новачок з цієї речі, але якщо ви розумієте, ці речі все буде простіше, зрештою.
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    якщо ми хочемо, чесно кажучи, є спосіб дізнатися, яке може витримати тиск турбо, але це необхідно, щоб мати під зрозуміти compressor map
    однак існує формула, яка з повітря гіпотетичний, всмоктуваного двигуном, ми можемо екстраполювати iq, і навпаки...
    формула:CFM = Л х хв х ВІ х PR / 5660

L = Обсяг
    rpm = оборотів в хвилину
    VE = об'ємний ккд
    PR = Коефіцієнт тиску турбо
    5660= коефіцієнт еквівалентності

"CFM" - це одиниці виміру англо-саксонської, "кубічних футів в хвилину", і використовується в деяких картах компресора.так як фунт/хв, що збирається фунтів повітря в хвилину.нижче конверсій
    CFM / 14.27 = lb / min
    фунт / 0,45359 = кг

однак деякі compressor-карта в м3 / с, отже ми повинні конвертувати з ваги в обсяг.
    звичайний вага повітря приблизно 1,2 кг / м3 при 20 градусів за Цельсієм.

PR = коефіцієнт тиску з просте додавання 1 бар атмосферного тиску.
    повторюю, однак, це тільки теоретична, тому що тут змінні, які вступають в гру багато.

так що якщо візьмемо, наприклад, 6-циліндровий двигун 3.2 л(двигун мерседес, на якому я провів кілька робіт), і ми хочемо знати, скільки повітря засмоктує в 4000 оборотів в хвилину 1,65 бар boost зроблю..

3.222 x 4000 x 96 x 2,65 / 5660 = 579,28 CFM = £ 40,59 / хв = 18.41 кг / хв = 0.306 кг / с = 0.256m3 / сек
    якщо у вас є під рукою compressor map вже 2 координат для даного перехідного процесу.
    тепер, коли ми знаємо, скільки всмоктує повітря і стискає теоретично наш двигун, ми можемо перейти до дизельного палива.

у разі нашого двигуна, яка є 6-циліндровий 4-тактний(звичайно) у нас буде 3 пострілу згоряння, щоб їздити.
    так що до 4000 об / хв у нас буде 4000 x 3/60 = 200 Т / с
    T= ін'єкцій/в секунду.
    знаючи це і знаючи, що лямбда хочемо піти екстраполювати iq теоретичного із розрахунку проста....
    P.s.: це правда, розрахунки та поняття трохи важко переварити, особливо для тих, хто новачок з цієї речі, але якщо ви розумієте, ці речі все буде простіше, зрештою.
    хлопці, то, слідуючи промовою і формули, великий стін, ми повинні мати для цього 1.600 cc наступний результат:

CFM = Л х ХВ х ВІ х PR / 5660

1598 x 4000 x 95 (теоретичні будучи 16v) x 2.7 (за умови l'1.7 бар наддуву серії) / 5660 = 289.67 CFM = 20.299 Lb / min =44.751 Кг/хв =0.745 Кг/с = 0.620 М3/ сек
    на практиці такий двигун уминає в 2,7 бар наддуву (тиск навколишнього середовища) 620 см3/с
    Сподіваюся, я не помилився в відсутність розрахунку і спасибі стін за цінну інформацію!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    хлопці, то, слідуючи промовою і формули, великий стін, ми повинні мати для цього 1.600 cc наступний результат:

CFM = Л х ХВ х ВІ х PR / 5660

1598 x 4000 x 95 (теоретичні будучи 16v) x 2.7 (за умови l'1.7 бар наддуву серії) / 5660 = 289.67 CFM = 20.299 Lb / min =44.751 Кг/хв =0.745 Кг/с = 0.620 М3/ сек
    на практиці такий двигун уминає в 2,7 бар наддуву (тиск навколишнього середовища) 620 см3/с
    Сподіваюся, я не помилився в відсутність розрахунку і спасибі стін за цінну інформацію!
    По-моєму є помилка.
    До 20.299 л/хв сходиться відмінно, але потім у тебе ділиться на 0,454, щоб конвертувати фунтів в Кг, але насправді, як на мене, треба було помножити, тому що ми хочемо 2,2 фунтів для того, щоб мати Кг
    Тут я привожу формулу манро
    Фунтів (pounds = lb) = 0,454 кг; 1 кг=2,2 фунта
    так що 20,299 помножити на 0,454 = 9,216 Кг/хв і не 44,751 Кг/сек

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    р в розрахунок, не майте на увазі, VE..
    крім того, якщо ж, як і вище було на 100% потрібно в будь-якому випадку sotrarre на розрахунок атмосферного тиску і щільності в залежності від тиску тієї ж температури, вологості..і т. д..і т. д...
    покладайтеся тільки на maf.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    в основному розрахунки йдуть добре до певного моменту.
    крім цього потрібен досвід,політика,знання,і т. д....
    1,9 бар+1 банкоматів дійсно багато для gt1544v орі..
    Скільки може витримати по-твоєму, ця турбіна? Однак скажи мені, що це шлях, який тепер уникає мене...спасибі. я знаю, що є, це нормально з обчисленнями, але давно втратив серед всіх завжди, щоб дізнатися, коли і подивимося, скільки ми змогли зробити, пити я дельта, не палити занадто....

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Скільки може витримати по-твоєму, ця турбіна? Однак скажи мені, що це шлях, який тепер уникає мене...спасибі. я знаю, що є, це нормально з обчисленнями, але давно втратив серед всіх завжди, щоб дізнатися, коли і подивимося, скільки ми змогли зробити, пити я дельта, не палити занадто....
    для того, щоб дізнатися, скільки тиску тримає gtb1144z ми хотіли б compressor map це єдиний спосіб бути впевненим, щоб знати, як далеко ви можете натиснути press..***** unque, будь ласка, пам'ятайте, що тиск тільки одна річ відносна, якщо ви берете турбіни smart наприклад, є насос 3bar дасть все одно менше повітря в об'єм/вага турбіни fiat coupe turbo T3 бар...просто щоб зрозуміти я маю на увазі...до речі ось посилання

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Хлопці, роблячи інтернет-пошук, дельта повинна відповідати garrett 803956,манро, ви будете плутати з турбіною на 1.6 Пежо.Я намагаюся зробити деякі дослідження, щоб знайти характеристики такого турбо, хоча я читав, що ці турбіни вже працюють при високих тисках від золота, щоб компенсувати зниження ступеня стиснення, що має 1.6 mjt порівняно з 1.9... тому повинні, на мій погляд, витримає, принаймні, трохи більше.оновлення завтра з результатами пошуку

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    грубо кажучи Ve не що інше, що якість повітря в реальному, що двигун ingurgità один раз, що він пройшов через повітряний фільтр,трубопроводи,повітроводи, клапани і т. д.....як правило, по 2 клапани на циліндр(це атмосферне або turbo у фазі всмоктування в одне і те ж) ми Ве близько 80-85%,на 4-клапана піднімається до 90-95% це означає, що у випадку з 1,6 л або 1600 куб. см з Ве на 95% в циліндр, замість того, щоб було 400 повітря є 380 куб. см повітря.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Я дивлюся на вас зверху і нагадаю, що тема-це для початківців.. Тут або на передовій механіки незважаючи на те, що коефіцієнт, який використовується для закріплення після початку відображати про ecm.
    Хоча я бачив у роботі професіонала (спасибі манро) щодо почати з того, наприклад:
    - Перш, ніж відкрити і т. Д. (inf)
    - почнемо з карти Х
    - коефіцієнт карті X з картами, Y, Z,..
    Принаймні, для того, щоб мати, на додаток до чітке співвідношення карт, а також формування основи "сертифікований", з якого починається, хто, як я, все ще має труднощі, щоб почати..
    Якщо вам йде, звичайно.., Ви можете відправити у цю країну.

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Для мене це теж добре, тому що я теж можу Слідувати з порушеннями мови, яка між іншим дуже уважно ,можливо, з невеликим поглибленням на основі було б корисно

Сторінка 12 з 18 PrimaПеред ... 21011121314 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •