Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 56

Обговорення: Допомога карту

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    38
    якщо ви хочете, дайте мені маленькі aiutini, щоб почати порівнювати два файлу. Тоді я орі (нарешті) і я файл mod. Ви (msport) мені ви сказали, що на ecm 2001 є драйвер, який це дуже близько до мого і 449. Тому, виходячи з принципу, я повинен спочатку завантажити драйвер, а потім два файли (ori і mod). В цей момент я йду на 2d-і я повинен veedere відмінності між двома графіки перетинаються. Тут ми doremmo бути.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав mistergame Visualizza Messaggio
    якщо ви хочете, дайте мені маленькі aiutini, щоб почати порівнювати два файлу. Тоді я орі (нарешті) і я файл mod. Ви (msport) мені ви сказали, що на ecm 2001 є драйвер, який це дуже близько до мого і 449. Тому, виходячи з принципу, я повинен спочатку завантажити драйвер, а потім два файли (ori і mod). В цей момент я йду на 2d-і я повинен veedere відмінності між двома графіки перетинаються. Тут ми doremmo бути.
    точною,але у вас є свій файл орі або ви використовуєте те, що наш банк даних?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    38
    але на ecm2001 вам потрібно завантажити, щоб змусити драйвер, щоб потім порівняти два файли?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    38
    ок файли та драйвер завантажений. Зараз я йду на 2d-і я бачу графік. Попит на це. Адреси в різних розділах де їх знайти? я прочитав в цьому пості деякі адреси, який ти дав, але мені не зрозумілі.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ок файли та драйвер завантажений. Зараз я йду на 2d-і я бачу графік. Попит на це. Адреси в різних розділах де їх знайти? я прочитав в цьому пості деякі адреси, який ти дав, але мені не зрозумілі.
    якщо ви подивитеся на частину крилатою центральної знаходитесь sctitto адреса-dec-esa практично, переглядаючи файл, ви повинні reggiungere різні адреси, що я вам написав, але в будь-якому випадку на сторінці sw знаходитесь вже карти, що випадають, як turbo,ін'єкції etc

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    38
    знайти, нарешті,

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    знайти, нарешті,

не могли б ви розмістити файл орі?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    38
    ось мій файл ori
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ось мій файл ori

цей файл і таким же у всьому, у файл ori від мене в курсі,так що або ви неправильно відправляю мій орі або ваш зареєстрований не був ваш і ви-він послав ori-сумісний універсальний.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    38
    ок, я завантажив мій орі, що мій mdo з драйвер 449. Я пішов під тиском turbo, і я відкрив в 2d. у мене є діаграми, основа і висота. Висота варіюється від 0 до 4100 і я думаю, що це nuero обертів двигуна. Основа йде від 0 до 255 і не знаю, що це таке. У синьому файл орі, а червоним-файл mod. Хто допомагає мені інтерпретувати? Scorrendolo говорить мені, що ці криві були збільшені на 4%. Що означає, що тиск турбіни була збільшена на 4%? І фіксованого збільшення на 4%?

Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •