Сторінка 10 з 18 PrimaПеред ... 89101112 ... ОстаннєUltima
Результати від 91 до 100 175

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    І так як на BP карта лямбда-це дельта доберемося до 1000 мг/хаб для 68 inj (80 мм3) ВР не треба змінити його.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    помножити dc x в бар, де ти його взяв? впевнений, що це правильно? мені здається, занадто простий....
    Ви впевнені, що це. У циліндр з об'ємом 400 може містити до 400 повітря, атмосферного тиску, якщо подвоєння тиску містить подвійний обсяг. Так що, якщо у простір 400 гучності я поклав 800 повітря буде мати тиск-2 бар, тобто в 2 рази, атмосферного, якщо я покладу 1000 завжди в тому ж обсязі у мене тиск 2,5 бар і так далі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Ви йдете в петлі з розрахунками, хоча потрібно розуміти.
    Наступний крок, я б сказав, перехід до визначення карти вид на bp, принаймні, для нас, без winols починається виклик...
    Особливо нм та градусів або визначити, що я не розумію нічого..

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Ви йдете в петлі з розрахунками, хоча потрібно розуміти.
    Наступний крок, я б сказав, перехід до визначення карти вид на bp, принаймні, для нас, без winols починається виклик...
    Особливо нм та градусів або визначити, що я не розумію нічого..
    Починає дивитися на карти, лямбда-як ми вже говорили. Подивіться, осі Вр на першому (Y) ви значення ОБОРОТІВ в хвилину на другий (Х) у mg/hub, який читає маф. На кривих (вісь Z) у вас значення з перетворення 0.001. Я знаю, що значення 1 на цій осі, тебе обмежує Iq в ідеально значення Afr. В цьому випадку тримати в 1 в inf dx таблиці, ми зможемо надати всі 68 inj (80mm3). Так давайте спробуємо, давайте почнемо з модом покладіть в 1 ( або 1000 в залежності від версії драйвера ) в таблиці з середини осі y і половина осі х в те місце файлу. Потім пішли вперед з інших карт, щоб повідомити ебу, що ми хочемо привнести 80 мм3

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Починає дивитися на карти, лямбда-як ми вже говорили. Подивіться, осі Вр на першому (Y) ви значення ОБОРОТІВ в хвилину на другий (Х) у mg/hub, який читає маф. На кривих (вісь Z) у вас значення з перетворення 0.001. Я знаю, що значення 1 на цій осі, тебе обмежує Iq в ідеально значення Afr. В цьому випадку тримати в 1 в inf dx таблиці, ми зможемо надати всі 68 inj (80mm3). Так давайте спробуємо, давайте почнемо з модом покладіть в 1 ( або 1000 в залежності від версії драйвера ) в таблиці з середини осі y і половина осі х в те місце файлу. Потім пішли вперед з інших карт, щоб повідомити ебу, що ми хочемо привнести 80 мм3
    Я готую файли, я роблю це зміна всі карти лямбда?тобто всі 4?

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Delta mod lambda.rar ось файли з різних карт, лямбда-довести до 1000 від середини осі, то

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    errecinque не для протиріччя, але, щоб зрозуміти більше,я підсів до речі, а що стосується 7000 на вр, по-моєму, не завжди і тільки iq,якщо ти, наприклад, дивитися мапу тиску в рампі, зверніть увагу також їх вр від 7000, але в цьому випадку ми говоримо про тиску дизельного палива, а не кількість введених...ось чому мені цікаво, як ви визначите, що карту ми знаходимо далі, без драйверів... поглянь на адресу 1FB83A і перевірити вр на цій карті
    Майже всі edc16 fiat мають карти вже розраховані для 70mm3. Карту тиску в рампі показує тиск, щоб дати кілька кіл, а той iq. Я драйвер, який ви вказали, і т. д. мені це дає у червоний, а потім взяти інший, я бачив, що не перетворює саме iq, але дає звичайні навантаження у відсотках.....я не знаю, якщо те, що ти використовуєш є більш точним

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Я використовую цей драйвер, тому що мій файл ідентичний іншому присутній на форумі і т. д. використовувати цей драйвер, щоб цей другий файл,будучи рівні, я вважаю, що водій йде добре, навіть для цього...загробного життя, все, що я зробив тести, щоб підняти тиск в рампі і працює, то, принаймні, на цьому ми і....може, варто зробити інші тести, щоб перевірити, якщо правильний драйвер на все, щоб всі.Що стосується цінностей і т. д., що дає нам для карт дизельного палива повинні бути виражені в ньютонах, і тому ви повинні перетворити їх в мм3,блукаючи в пошуках інфо я читав деякі повідомлення, в яких мова йшла про 500 nw = 100 мм3 . Відносини, отже, 5=1 хто-небудь підтвердити, якщо правильно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Що стосується цінностей і т. д., що дає нам для карт дизельного палива повинні бути виражені в ньютонах, і тому ви повинні перетворити їх в мм3,блукаючи в пошуках інфо я читав деякі повідомлення, в яких мова йшла про 500 nw = 100 мм3 . Відносини, отже, 5=1 хто-небудь підтвердити, якщо правильно?
    По-моєму це не правильно. Між картками, що міститься в блоці управління є один, який перетворює необхідного крутного моменту на кількість дизельного палива, яке треба вприснути.
    Припустимо, що за кермом автомобіля, натиснувши на педаль газу на 20% свого ходу і до 1500 об/хв. Перша карта, яка діє, це називається Драйвер Wish або карту педаль або схожою назвою багато, щоб зрозуміти, відсортуйте дані тиску педаль 20% (по карті знайдеш 0,2*8192=1638) на колонці і 1500 оборотів мати значення, наприклад, 1221, які необхідно поділити на 10, так що 122,1. Це момент потрібно. Пропустити крок перевірки в карту скидання пари і підходимо до карти перетворення крутного моменту дизельного палива. На осі знайти ще обертів 1500, на інший знайти значення крутного моменту запит, яка, приміром, 1000 та 1250 (враховуючи, що в нашому прикладі ми запросили 1221) так що мені доведеться інтерполювати дані, щоб отримати вартість дизельного палива, яке треба вприснути.

....... 1000 1250

1500 1750 2250

так що від інтерполяції отримую 2192, то кількість дизельного палива, яке треба вприснути, щоб виконати запит педалі 21,92mm3.

Все це для того, щоб сказати, що вже є таблиці, розраховується від забудовника за розрахунки зроблені для того, щоб дізнатися, скільки солярки потрібно, щоб отримати певну пару і тому, що ця величина варіюється в залежності від оборотів.
    Наприклад, карта, яка у мене під оком, я (не може завантажити безкоштовно, інші) стовпець так зробив

....... 4000
    1500 9760
    1750 8890
    2000 8390
    2250 8315

таким чином, як ви бачите, 83,15mm3 дизель генератор 400 нм крутного моменту при 2250 але для того, щоб мати однаковий крутний момент при 1500 оборотів мені потрібно 97,60, отже, множиться 5, по мені, не має ніякого сенсу

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    comunqueper повноти інформації в карту нм на iq,то це карта "команда iq щодо часу відкриття форсунок" завжди брати до уваги максимальну iq, пов'язані з максимальний крутний момент розраховується позитивний...це ваш iq на нм обчислення оптимального з дому мати
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Сторінка 10 з 18 PrimaПеред ... 89101112 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •