Тепер питання..
проводячи всю карту в 2d, де знайти карту з вр IQ, я повинен змінюватися, все вр або тільки ті, з політикою якого я не знаю карт сусідніх?
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
Тоді розрахунок, перш ніж Андреа 80 з 27 мг на циліндр не в порядку. 1 куб. см не дорівнює mg. і впевнений, що в 1 куб. см є 1000 мм3.....
Де не вистачає, хлопці ?
400 = 400000mm3, безумовно, поза поріг.. у вас харчування трансфер
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
Не кажучи вже про...я перечитав все і зрозумів...якщо спуститися в Апулії пива в річках x все !!!
Хлопці, я можу додати вас, тільки ввечері,я на роботі..що стосується тиску турбо, я, здається, читав, що вже в оригіналі оборотів на 1.7 бар наддуву, отже, 2.7 читання від діагнозу...що стосується кількості дизельного палива впорснути думаю, йдуть розділені на 4 циліндри, але я не впевнений
Ви говорите про обсяг циліндра не дизельне паливо впорскується. Якщо заповнений водою циліндр, це "дельта" поршень в ЛІЧКУ мені 400.000 мм3= 400 куб. см=0.4 літра
Тепер для того, щоб не помилитися розрахунки повинні бути впевнені, що сума, яку ми хочемо надати, наприклад, 80mm3 циклу як суму чотирьох циліндрів, або для кожного циліндра. Тоді почнемо з рахунків