Стр. 6 з 18 PrimaПеред ... 4567816 ... ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 з 175

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Тепер для мене питання виникає..
    Починаючи від ступеня стиснення двигуна, встановленого для даного типу автомобіля, що не знаю, хто тобі це..
    Припустимо, що, можливо, дух святий у сні тобі говорить, або може бути, зробити лог і бачиш.
    У мене значення $за тисячу показів (поставлю так як змінна визначена з невизначене значення), як і де почати набір, як я працюю в "stechiorapporto" в інших картах?
    За логікою я думаю, що стабілізує ЦИ, до яких я хочу приїхати (з критеріями, встановленими залишиться ще одна змінна $сон, який розгадати з плином часу) і маючи двох факторів стабільності починає дути ecu і карти, але потім він потрапляє в фактор ГРАДУСІВ і висадити їх тьма.. Потім вона висить навіть на картах близнюки, як наприклад в моєму випадку я "момент потрібно, щоб функції спорту та іншу спортивні B , то "основного уприскування - карта на основі 1, базова карта 2.. 5.. і я не знаю, фактори обробки цих карт в автомобіль, як вважаються запуску
    Я була розкрита арка pls?
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Ах Те, що я не знаю, і, якщо повітря, який зчитує датчик витрати повітря ділиться на циліндри чи ні. І тут ви повинні зателефонувати манро

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    потім мені підтвердили, що є макс-повітря на впуску + IQ-це необхідно для того, щоб почати створення карти ?
    Ви всмоктуваного повітря ви отримаєте з урахуванням об'єму і тиску турбо і він починає йти на важку

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    З допомогою максимальний обсяг всмоктуваного з'ясується, скільки iQ можна поставити без куріння з урахуванням 14,7 afr

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Тоді спокійно їдемо звідси. Об'єм двигуна 1600/4 = 400 кожен циліндр. Навколо на форумі, що є дивіться, якщо ви перебуваєте в 400, скільки мг повітря є. Потім йдемо далі, там інші карти, подивимося, коли встановимо, скільки мм3 дизельного палива ми можемо надати.

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Тоді спокійно їдемо звідси. Об'єм двигуна 1600/4 = 400 кожен циліндр. Навколо на форумі, що є дивіться, якщо ви перебуваєте в 400, скільки мг повітря є. Потім йдемо далі, там інші карти, подивимося, коли встановимо, скільки мм3 дизельного палива ми можемо надати.
    Для стехіометричного кожен мм3 дизельного палива вимагає 14,6 повітря, а потім, щоб мати 100mm3 сказав вище (формула 100*14,7) нам знадобиться 1470 мм3 повітря, якщо такий двигун не може обійтися.
    Для того, щоб побачити, якщо він забезпечує нам треба зробити:
    1600/4 * 1.2(цей фактор я не знав, що робить ****) * 0,8 (в ідеалі це) = 384
    потім: 1470/384 = 3,82 бар, то розрахунок йде від масштабу для турбіни, що, можливо, забезпечує датчик 2,5 бар і 3 пік.
    Так що з MAF ви читаєте 1470 бар, що не подає ніколи..
    (поправте, якщо помиляюся)

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    невеликий OT..
    манро, коли ви хочете почати робити пк.. після 14, що я збираюся з'їсти..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Щільність повітря дорівнює 1/см3..вірно?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    невелике уточнення значення лямбда з edc16c якщо ви подивитеся attentamenteun файл орі і лямбда 1=afr 14,5 для дизель тільки на холостому ходу..з afr 14,5 дизель sfummacchia досить...вже з 16,5 afr ви ок з лямбда є, щоб зробити логи, щоб побачити, якщо з дати maf є або менш різкими, ніж iq з даними лямбда-afr...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав andrea80 Visualizza Messaggio
    Щільність повітря дорівнює 1/см3..вірно?
    Немає. Повітря важить приблизно 1,29 Кг на метр кубічний, отже, 1 мг-це менше, ніж cm3 або, якщо ви віддаєте перевагу см3 важить 1,2928 мг. (див. Вікіпедію https://it.wikipedia.org/wiki/Densit%C3%A0_dell%27aria)

Стр. 6 з 18 PrimaПеред ... 4567816 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •