Стр. 5 з 18 PrimaПеред ... 3456715 ... ОстаннєUltima
Результати з 41 по 50 175

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Андрій, справедливості заради політики сайту, ми переконливо просимо вас прибути у 80 msg, принаймні, ми можемо зробити каталог на сайті вкладень, і не розміщувати посилання ext, що після декількох місяців приходять в занепад.
    Я кажу це, тому що мені це завжди відбувалося в інших частинах дотримуйтесь промови, написані, можливо, в 2012 році, зовнішні посилання більше не дійсні, і отримана інформація частково без візуального підтвердження (na ***** водіння, в кінці кінців).
    Йосип для ідентифікації BP дизельне паливо, ви повинні піти, наприклад, на мапу, визначається з драйверами як "головна карта уприскування - до ін'єкцій" є 16x16, якщо ви бачите, незадовго до карта ви свого ВР, який визначає, з першою хвилею обертів двигуна на ОБОРОТАХ в хвилину (я думаю), і другий mg injectable. Давайте залишимо перша хвиля тепер, що нас цікавить не зміна одиниць X (по горизонталі), але ми повинні визначити те, Y (по вертикалі) для збільшень (поправте мене, якщо я скажу, відчуває капелюшний бум).
    bp1.jpg
    Або над мишкою і, відповідно, переміщаючи вісь уявлення про ID 1dafa6 дає десяткове значення, рівне 7000, який з коефіцієнтом перетворення від 0,01 повинна бути 70, що від того, як я прочитав тут, і їх співвідношення мг на мм3 становить 1=0,85mm3 значить, ти тепер з тиском максимум (7000*0.01*0.85) 59.5mm3 дизельного палива, встановлений на bp на цій карті.
    В цей момент я блок взагалі будь-які інші лайно, і чекаю зворотного зв'язку.
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Добре ..ніяких зовнішніх посилань... Але стежу з задоволенням...наскільки я знаю, ваші міркування цілком вірно....подивимося...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Так що якщо на першій осі ми маємо оберти двигуна на другий у нас є обсяг упорскування максимальна, що ECU може читати..., Змінивши точку зупину, ми можемо змусити читати на блок управління, для різних значень кількості ін'єкцій і, отже, надати насправді більше... Але є проблема, треба, як кажуть на жаргоні "піднятися на breakpoint", що досі не зрозумів, як ви робите.... Правильно, tranky?

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Я, наприклад, навіть не в реальному часі, щоб припущення:
    BP ОБОРОТІВ в хвилину: 500 - 800 - 1000 - 1500 - 2000 - 2500 - 3000 - 3500 - 4000 - 5000 - 6000
    ВР IQ: 500 - 1000 - 2000 - 3000 - 4000 - 5000 - 6000 - 7000
    на даний момент у мене є ВР, який говорить: максимум оборотів на 6000rpm ви можете надати максимум 59.5mm3 (коефіцієнт перетворення як було сказано раніше).
    Крім того, щоб не знати, на скільки оборотів потрібно встановити кількість палива, що я вважаю, що певний максимум повітря, що всмоктує двигун і зробити їх ставлення назад пропорційно з палива з фактором 1:14.7, а потім встановити спочатку карти турбо і від їх регулювання все і туєву хучу карт (маленькі дужки), тепер ми хочемо підняти поріг IQ, наприклад, в 100mm3 (na божевілля бачив ****llo, до яких ми але це тільки один приклад).
    Тепер підрахуємо, скільки мг відповідає 100mm3:
    100/0,85=117,65mm3, що перетворюється з 117,65/0.01= 11765mg близько (я сподіваюся, правильно, що я даю числа)
    В цей момент ми приймаємо BP IQ і почнемо розділяти значення, запроваджені ГОДИН, щоб дістатися до 11765 робив так (я думаю):
    ВР IQ: 1000 - 2500 - 4000 - 6000 - 8000 - 10000 - 11765
    у цей момент крива на карті буде мати значення і прирощення, які надходять до тих пір, як ми встановили (звичайно, инкременты будуть пов'язані вибраних точок, типу від 2500 до 4000 ми більше не можемо поставити 3000, я думаю.. тут я не впевнений).
    І це правильно, по-вашому?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Навіть не можемо поставити 3000?

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    чому в interscala вам ФІКСОВАНІ точки, які йдуть як встановити з ВР (я думаю..)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Зрозумів....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    За те, що я знаю, щоб надати бажану суму, потрібно встановити його на карту afr, що це той, який керує в тому сенсі, що ви також можете попросити 1000 з педаллю від карту перетворення нм-iq, але карта afr завжди обмежує кількість, що закон на карті
    І тут бере на себе в грі, робочий об'єм двигуна. Зараз не пам'ятаю точну формулу, але знаючи робочий об'єм/ кількість циліндрів у нас максимальний об'єм повітря, який може всмоктувати двигун. Перетворюється в мг з допомогою цієї формули, і через afr, що ми хочемо, щоб тримати нас скільки кубічних міліметрів дизельного палива може переварити наш двигун. На жаль, я не можу бути на пк, і сподіваюся, я не помиляюся я кажу те, що думаю, я знаю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Тому, як на мене, ви повинні почати від того, що карта стерео кількість, ніж ви хочете додати

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Тому, як на мене, ви повинні почати від того, що карта стерео кількість, ніж ви хочете додати
    потім мені підтвердили, що є макс-повітря на впуску + IQ-це необхідно для того, щоб почати створення карти ?

Стр. 5 з 18 PrimaПеред ... 3456715 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •