Андрій, справедливості заради політики сайту, ми переконливо просимо вас прибути у 80 msg, принаймні, ми можемо зробити каталог на сайті вкладень, і не розміщувати посилання ext, що після декількох місяців приходять в занепад.
Я кажу це, тому що мені це завжди відбувалося в інших частинах дотримуйтесь промови, написані, можливо, в 2012 році, зовнішні посилання більше не дійсні, і отримана інформація частково без візуального підтвердження (na ***** водіння, в кінці кінців).
Йосип для ідентифікації BP дизельне паливо, ви повинні піти, наприклад, на мапу, визначається з драйверами як "головна карта уприскування - до ін'єкцій" є 16x16, якщо ви бачите, незадовго до карта ви свого ВР, який визначає, з першою хвилею обертів двигуна на ОБОРОТАХ в хвилину (я думаю), і другий mg injectable. Давайте залишимо перша хвиля тепер, що нас цікавить не зміна одиниць X (по горизонталі), але ми повинні визначити те, Y (по вертикалі) для збільшень (поправте мене, якщо я скажу, відчуває капелюшний бум).
bp1.jpg
Або над мишкою і, відповідно, переміщаючи вісь уявлення про ID 1dafa6 дає десяткове значення, рівне 7000, який з коефіцієнтом перетворення від 0,01 повинна бути 70, що від того, як я прочитав тут, і їх співвідношення мг на мм3 становить 1=0,85mm3 значить, ти тепер з тиском максимум (7000*0.01*0.85) 59.5mm3 дизельного палива, встановлений на bp на цій карті.
В цей момент я блок взагалі будь-які інші лайно, і чекаю зворотного зв'язку.