Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 19 з 19

Обговорення: winols працює

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    пробач, але я думаю, що не тобі вирішувати, якщо з правил чи ні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Тих, хто є причиною його бід плакати себе.
    Я не вирішував, я просто порадив і він ваш хороший смак залишатися на baseline.
    Ви робите vobis!
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    у будь-якому випадку, я думаю, це заборонено на будь-якому форумі, який ви поважаєте , розмістити sw зламаним або посилання відкриті для скачування вище не заборонено, я думаю, що, читаючи регламент можна прояснити ідеї.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Ночера
    Повідомлення
    191
    Я не думаю, що до цих пір виконали всі правила, тому що якщо б це було так, ніхто б нічого. я серйозна людина і не один з тих, хто хоче файли або пояснення, і вони тікають, а якщо я можу допомогти, даю без мене проблем, насправді, якщо було потрібно, щоб один з вас програму, я б спокійно повз

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав the shiston Visualizza Messaggio
    Я не думаю, що до цих пір виконали всі правила, тому що якщо б це було так, ніхто б нічого. я серйозна людина і не один з тих, хто хоче файли або пояснення, і вони тікають, а якщо я можу допомогти, даю без мене проблем, насправді, якщо було потрібно, щоб один з вас програму, я б спокійно повз
    друг, як ти кажеш, це святе, але є ПРАВИЛА для тих, хто сайт платить і управляє ним.
    не сприймай це на свій рахунок, що в інших областях я б зробив DDOS чинності пуща тебе інструмент.
    Візьми її, посміхаючись і поважаємо ганчірку політики, а то гуглить, що знаходиться, як кола без праці

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Peace & love........
    Регламент говорить, не залишайте сміття?!?! Ну тоді ви не пошти
    Вибачте, але з мс не влаштовує?!?!
    "дослідження" з winlos,і з ультрасучасної прийти...........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Ночера
    Повідомлення
    191
    Cos-це DDOS?? а добре, я зрозумів

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    ми мали в минулому проблеми з компаніями, які хотіли зробити **** тому що наївно і нас, користувачів форуму, вони розміщені матеріали crack, який зазвичай знаходиться в мережі, думаючи, зробити що завгодно всім, хто цього потребував, але в кінці кінців не вас, але нам довелося вдатися до юридичної якому ми повинні були заплатити, щоб уникнути, що вони нам закрити і платити їм за шкоду, заподіяну, тому я б хотів, що б я читав правила так, щоб зрозуміти, що ти можеш і не робити в інший будинок, з цього в наступний раз, коли ви хочете надати щось для суспільства в цьому форумі, запитайте нас l дозвіл.
    Востаннє редагувалось admin; в 24-01-2016 11:43

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Я думаю, що пора перестати постити або говорити програмного забезпечення зламаним або інший тип матеріалу китайський! Я купив winols спочатку я витратив багато грошей, але це дійсно варто! з ним і з допомогою damos спочатку я зробив чудові речі, на багатьох авто, досягаючи результатів грандіозних ДЯКУЮ ЗАСНОВНИКАМ WINOLS

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •