Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-36 36 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    168
    Xk курить трохи згодом оригінальних 80cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Також може бути з-за turbolag........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    168
    Ihi vl 25/35 не дуже turbolag см 2056

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    форсунки, 115л. з трохи більше, ніж 80cv але останнім часом, особливо на низьких оборотах вони довші, ніж 115cv просто, як написав вище, рішення це скопіювати карту час 115cv в edc15 80cv...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    12
    На цю тему я можу говорити довго... Я тільки що зруйнували мою точку і з 2260 VK з клапаном працює в класичному режимі я витягнув 260 кінських сил. Майте на увазі тиск палива. Щоб йти далі потрібно зіставити з драйвера, щоб дати тиск істинної на инжекторах. Коні вийшли тільки після заміни распредвала, так як насос насос мотор стін і до побачення. Турбо він проривається і за вас, нехай слід гірше, ніж на поромі. Що стосується насоса common rail на 5с не дуже. Моя була 5c з кулачок і насосна BMW 535. Форсунки були ті, стилус 115 л. с. з bussie вище. Впускний колектор має вхід недостатньо, і вид на прийняття маховика monomassa виправив клапан запірний і saldai труба 60.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    12
    Для роботи з тисками наддуву 3 бар і 2.5 виправлені треба виправити місця клапанів півміліметра або більше, щоб витягнути клапани усередині голови. Я знайшла подальший користь від того, що я одужав гра клапани після riprofilato розподільний вал. Щоб отримати ці держави добре встановити шатуни delta twin turbo. Мій перший двигун sfasciò невблаганно. P. s. я завжди використовував головку 8 клапанів

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •