я теж закрив egr, і я впевнений, і помилки, і залишився, але не турбує, не виходить у recovery і я не порізи, а потім мало хвилює
я теж закрив egr, і я впевнений, і помилки, і залишився, але не турбує, не виходить у recovery і я не порізи, а потім мало хвилює
це активний або збережений l помилка?якщо тяга штекер l помилка змінюється?
Ну ви бачите, якщо машина переходить у recovery. У будь-якому випадку, якщо не recovery, а ви впевнені, що помилка як повідомили в клапан egr, зверніться в службу форуму для видалення DTC в питанні.
На датчик витрати повітря-це ОК?
Я ставлю це питання тому що я вважаю, що потоку не вистачає, повинно бути виявлено з датчик витрати повітря
для вирішення проблеми потрібно відключити DTC, тому що, як вже сказали, я би електронна частина системи egr маршрут, я там знайшов кілька разів в цьому проблема і якщо гори egr хороше з карти виключення активні ви побачите, що проблема зникне...
Якщо ви хочете, ви можете прислати мені файл на мій **** і тобі змінити. Я не можу завантажити вкладення, в іншому випадку я б вже зробив
привіт михайло, у мене такий же автомобіль і я видалив, як і ви рециркуляції ог, КОД вірні, я з обтискним фланцем і відключення електроенергії на клапан, а потім я зняв dtc 0403 мені здається.. це ти відокремлена електрично і засмітитися або тільки закритою карті?
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !