Результати 1-6 з 6

Обговорення: Презентація

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    12

Презентація

Добрий вечір всім

Перш за все я повинен попросити вибачення у всіх адміністраторів, що творці форуму

Я зареєстрований давно, але я ніколи не жив життям форуму, так як з роботи я не більше зайнятий, ніж електроніка.
    Я рахунок випадково, так як suggeritomi мій друг.
    Я думав, що писати щось було зайвим. Я завжди працював на виділених апаратних автоспорту, і я не думаю, що таких, як я, був одним корисним на форумі.

Коли я, присвячена в світі common rail, я зрозумів, наскільки це може бути корисно читати думки і досвід тих, хто smanetta з ECU серії.

Я прошу ще раз вибачення і сподіваюся бути хорошим другом для всіх

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Ночера
    Повідомлення
    191
    Здравствуйте і ласкаво просимо на форум

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав мікеле лауро Visualizza Messaggio
    Добрий вечір всім

Перш за все я повинен попросити вибачення у всіх адміністраторів, що творці форуму

Я зареєстрований давно, але я ніколи не жив життям форуму, так як з роботи я не більше зайнятий, ніж електроніка.
    Я рахунок випадково, так як suggeritomi мій друг.
    Я думав, що писати щось було зайвим. Я завжди працював на виділених апаратних автоспорту, і я не думаю, що таких, як я, був одним корисним на форумі.

Коли я, присвячена в світі common rail, я зрозумів, наскільки це може бути корисно читати думки і досвід тих, хто smanetta з ECU серії.

Я прошу ще раз вибачення і сподіваюся бути хорошим другом для всіх
    Привіт, ласкаво просимо на форум Михайла
    де ви знаходитесь? вік? додати трохи інфо presentazionese ви йдете...
    коли ви говорите, Обладнання motorsport що ви маєте на увазі конкретно??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    12
    Я. провінції Неаполь, але географічно більш салерно.

Обладнання motorsport робить я маю на увазі конкретні продукти, такі як ecu Marelli motorsport EFI, MOTEC etc. З якими я працював, в досвіді, в формулі і мотоциклах. У мене був досвід на стенді гальмував Сіл і Saveri з ебу Haltech на двигуни Honda V-Tech.

Ми говоримо, що життя моє в цій галузі, ніж в серії "зручно", так як я ніколи не мав справу з DTC, immobilizers, DPF і все, що робить матті i мехатроніки.

Мій флагман, то всі проводки, які повинні бути виконані ретельно і з самим високим стандартам в світі важкої автоспорту.

Ми говоримо, що на автомобілі серії навряд чи той, хто ремонтує саме тому, що я більше відношення до обробки. На практиці для мене Dtc може бути тільки обмеження, наприклад, якоїсь роботи, крім політики материнської компанії.

Сподіваюся знайти хороших друзів, які розділяють мою пристрасть і чому б і ні, я сподіваюся бути корисним у вирішенні якої-небудь проблеми.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Ласкаво просимо!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    12
    Спасибі 1000