тоді я думаю, я знайшов номер sw, а також номер креслення, але я не можу знайти 10 номерів, кількість hw тепер я подивився всю карту і не знаходжу нічогоя, освітлених, будь ласка?
тоді я думаю, я знайшов номер sw, а також номер креслення, але я не можу знайти 10 номерів, кількість hw тепер я подивився всю карту і не знаходжу нічогоя, освітлених, будь ласка?
Хлопці, ви знаєте цю посилання? Тут є багато речей, орі Chiptuner Kft. ecu tartalmak
не знав спасибі!
обладнання.PNGпрограмне забезпечення.PNGВідкривши файл HxD, у стовпчику праворуч (розшифровка) ви читаєте рядка, версії HW і SW.
Вам докладаю 2 screen мого, щоб дозволити вам бачити, але від того, що я бачив з інших моделей не завжди ID, (перевірено на Alfa 147 edc15c7 і edc16c39 GT).
Пиво тобі, я плачу, тихо!!!!!!!!![]()
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
файл в оригінальному alfa 166 2.4 я сподівався, що хтось зміг знайти номер hw.. я стиснутий, щоб його можна було завантажити, не відкривається?
tranky я не можу бачити зображення, з-за кількох повідомлень, я думаю, в будь-якому випадку я пробував з іншими файлами, про яку я знаю напевно, кількість hw і sw, і я легко знайшов цифри, але файл, який я відправив, я не можу знайти номер hwвчора ввечері я втратив пару годин, але нічого
Привіт всім, я б також бази даних infiniiiiito, що я був посланий разом із купити титан.....але ви не розумієте одного коханого....я намагався порівнювати файли оригінальні ліжка від мене з файлів, які є у цій базі даних, які повинні відповідати тим же від мене ліжка..... але є цінності, які повністю відрізняються....навіть розширення файлів різних. Я ще не опубліковано нічого, тому що я не хочу торгувати "непотрібного сміття для хліба"...так що якщо тут ви можете відправляти файли і зрозуміти разом, типу fiel (n° hw і sw) і як для каталогу них їх місце із задоволенням. Зовнішній вигляд вас, якщо ви дасте мені ОК![]()
Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!