Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21

Обговорення: баз даних поділитися

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190

баз даних поділитися

Добрий день, на моєму ноутбуці, я зовсім трохи оригінальних файлів, що я хотів би поділитися на форумі, бачив, що не все ще присутні, але, на жаль, не були прочитані і, номінованих мене, тому я не впевнений, кількість hw і sw.. якщо я відкриваю файл з ecm і опис вставити в форум пишу ім'я драйвера, що я запропонував, щоб прочитати файл (наприклад, A417_274 - ALFA 166 2400 JTDM 175CV ) може бути корисним і правильним?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ви правильно
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    вибачте, якщо я втручання, але, я думаю, більш правильним буде поставити номери hw і sw , тому що якщо один робить пошук назад на тих підставах, якщо помістити імена драйверів ви не знайдете ніколи.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    вибачте, якщо я втручання, але, я думаю, більш правильним буде поставити номери hw і sw , тому що якщо один робить пошук назад на тих підставах, якщо помістити імена драйверів ви не знайдете ніколи.
    На мою думку, як каже ugoboss перераховані краще, ніж знайти їх легко з n Hw-Sw

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    а overbooster і я б сказав, що ви можете також взяти участь у знаходити HW/SW бачив, що ви читаєте в hexdump ясно в файл.
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    ок, тоді номер sw, я зрозумів, як визначити його номер hw замість того, я не вважаю, вірніше не бачу. Я не фахівець, ви можете мені показати, як його знайти?

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Якщо хочете, давайте зробимо загальний.
    Завантаження файлів на mega, зробіть групи розділені, я беру в навантаження групи, і ми тут, ті, які впевнені, принаймні, ми робимо DB чистий.
    Якщо адмін згоден, я б сказав, що може бути практичні рішення та співробітництва в цілях форуму.
    Що скажете?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    ок, якщо ви хочете, ми можемо зробити навіть так, вони близько п'ятдесяти, але мені доведеться smistarle між mod і орі.
    Між тим, що ми в темі, можливо, ви можете забрати у мене сумніви, що мене трохи засмучує.. Коли вони приїжджають в autodemolizione двигуни цікаві, перше, що я роблю, це прочитати ебу досі я завжди читав, коли машина ще ціла, але іноді не вистачає частин електроустановок, таких як датчики або кабелі стригти, якщо leggessi через obd цим я отримую файли надійно або можуть виникнути проблеми? Я ніколи не намагався прочитати, щоб не втрачати час, побачив, що ноутбук має короткий автономії в теорії я міг би прочитати і побачити, якщо ecm вдається ідентифікувати вас, але я не хотів би втратити час..

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Думка від неспеціаліста
    Я думаю, що якщо розмір файлу відповідає розмірам інших того ж сімейства, - це правильно.
    Зрештою, якщо бд це працює-це одно, якщо ви робите терморегулятори на роз'єм ECU.
    Повторюю.. Думка від неспеціаліста

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    так, я знаю, що я спробую.. раніше не було необхідності, але тепер є 166 3.0 L v6 я не можу не читати.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •