Результати 1-10 з 10
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    28

chevrolet captiva dpf off допомогу edc16c39

привіт, я намагаюся defappare це chevrolet captiva, хто може подивитися, якщо все в порядку?
    Перш ніж писати, я б не хотів блокувати щось.
    як зробити, щоб опустити ****llo засмічення dpf? знаю, що там керівництво, але я не маю права його завантажити, хтось може мені порадити щось?

додаю файл

заздалегідь спасибі і з новим роком всіх
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Безумовно, якщо не місць, а також файл орі (банк даних, якщо він ще не існує, і помістіть посилання тут), хто може допомогти (не я, бо не знаю, як це зробити) не може це зробити.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    19
    І edc16c39 не складно, це може зробити спокійно і не боятися набрати його вони роблять без проблем ammeno, що у вас є серійний погане .. якщо коли-небудь, прочитайте його до кінця bdm, а потім зробіть свої власні випробування obd, якщо ви йдете погано відновити в bdm ...
    також бажаючи дати моєї допомоги, я навіть не можу завантажити файл .. навіть я не можу завантажити ні .. може бути, я не правий або у мене не досить повідомлень .. я не розумію ..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    28

dpf off

ось у додатку декілька файлів, зроблені дві різні програми від двох різних людей, один з ecusafe, інший не знаю, але дивитися його в 2d, здається, зроблено краще, хоча я не знаю, що він торкнувся

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    28
    тобто я вставив оригінал + ще один факт, з якою я не хотів сказати своє ім'я, інші зробили з ecusafe я опублікував, то, що ви думаєте, це зроблено з обережністю, або краще мені покластися на послуги сайту?
    хотів би запитати пораду на скидання факторів засмічення fap, я повинен зробити це діагностичне програмне забезпечення перед або після заміни ебу? є і конкретні кроки?

дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Якщо це c39 €4 має бути можливо зробити перемикач off, dpf, як вже перевірено на c39 групи fiat. Ядро монтує?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    19
    привіт acidborn85, повинні бути типу opel antara, які потім типу fiat двигуни .. для fap off я не пам'ятаю, якщо ця версія повинна ів зроблена емуляція або тільки switch, звичайно, якщо це типу opel або saab etc, я пропоную вам видалити P2002 і P2453 ... .. що це не складно, зробіть пару тестів, якщо ви знаєте, що на дотик і виключіть два dtc, що я писав до 99% це нормально .. а якщо машина не твоя, а клієнта фол зробити, від досвідчених людей ...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    28

dpf off captiva

привіт, хто-те може сказати мені, якщо все в порядку з цим файлом?
    я завантажив на машини, лампа сажового фільтра блимає, діагноз є лише низька якість масла, масла індикатор горить, тиску сажового фільтра 0 гпа, температура газів, що банк 1 sens 1 900 градусів за цельсієм, а також датчик 2 900 градусів, навантаження сажового фільтра-0%.

треба сказати, що я зняв датчик температури і диференціального тиску.

ви говорите, що це нормально?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    28
    двигун, що встановлюється це

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    зробили з колись рік тому, і працював,очевидно, не є сучасним, але все ще ходить і добре

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •