У вас recovery x надлишкового тиску турбо?
У вас recovery x надлишкового тиску турбо?
я працюючи..., був чорний шматок на практиці...тепер ремонт колектора і все, і ми бачимо,....
ви вже йдете в recovery для скидання надлишкового тиску турбо і до того, rail..вирішується шляхом чищення форсунок...
потім, після ретельного очищення всмоктування повітря і ревізії турбіни, проблеми вирішуються, все...крім помилки p2085 dpf, застосовуючи рішення тільки для комутаторів, а я намагаюся dtc з winols.....повинно бути, всю область dtc віддаляється від разів, за винятком того, що dtc тиску в магістралі rail....
ви ringazio інтерес, але у мене зроблено так багато очищення dpf спочатку і у мене ніколи не було проблем...завжди зроблені з комутатором і деякі dtc і це було перше, що дав деякі проблеми....але, наскільки я потім зрозумів, була машина, що було до проблеми...
Але проблема з dpf або шпигуна revovery тобі дає, навіть з swicht off? Ви впевнені, що все відключення dpf в електронному вигляді? Іноді здається дивним, але від програмного забезпечення ecu однакові з тією лише різницею, цифри можуть змінитися, навіть якщо мало або, навпаки, криві ви впевнені, що swicchato все? У всякому разі, не я сподіваюся, ви використовуєте програмне забезпечення, щоб зробити dpf-off, тому що багато разів не робити роботу в борг і можуть об'єднати беззаконня....
Чистка форсунок, як у вас виконується? На моїй 147 150cv здається, що важко піднятися оборотів, а на 3500 об стіни і зусиль, щоб подолати їх. Але перш, ніж завантажується карта змінена, навіть якщо зроблено по-справжньому погано, ecu він дав мені помилку, p0091. Тепер ходити з картою орі, але машина, здається, гальмування рости обертів.