Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-28-28 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    А те, що він сказав Tranky. Якщо у вас немає конкретного програмного забезпечення, ви не можете відкрити їх

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    спасибі всім, зараз, і, трохи все більш і більш зрозумілим,якщо я не конкретну програму не вдається відкрити файл.зараз, думаю, не існує жодної програми паралельно? для того, щоб відкрити файли mod і орі? на форумі рік, всі програми офіційні? для того, щоб читати файли.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    FYI
    TunerPro ~= ECM (opensource)
    ****** вам друг
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    залежить від типу читання, що ви хочете зробити.
    Я поясню..
    Якщо ви хочете лише порівняти ІДЕНТИФІКАТОРИ, щоб побачити різні зміни зроблені, ви теж можете це зробити з CMD windows
    Якщо ви хочете порівняти і, при необхідності, змінити значення вручну, без схем ви можете зробити це за допомогою hex редактора
    Якщо ви хочете завантажити файли драйвера, щоб класифікувати різні карти, тоді потрібно ECM
    Якщо ви хочете змінити DTC не вручну (hex editor, ви можете зробити це за допомогою спеціальних інструментів, що знаходитесь тут, і їх, або платити
    Якщо ви хочете змінити функції, такі як EGR, FAP і інші завжди є спеціальні засоби або hex-редакторі, якщо ви знаєте, що і як змінити
    Я сподіваюся, що esaudiente
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    привіт tranky спасибі за доступність,будь ласка, поясніть мені, як працює програма, як відкрити файл? дякую

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    На сайті у вас є PDF, як це працює, але в основному треба просто відкрити файл і переміщатися між ID ECU і порівняти їх (оригінал і змінений вас змушує їх побачити порівняння з 2D-і hex/binary).
    Пропоную ECM-Titanium, принаймні, у вас проіндексовано багато карт від драйвера, в іншому випадку-це стрибок у темряві ammeno, що ви не знайомі з кожного сектора код.
    Хороша робота!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    привіт tranky спасибі за ваш час, на жаль, і гілки, що я не знаю технічно.потім brancolo в темряві.вибачте, якщо задаю багато питань.

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Не думаю, я професіонал, я дуже початківець, але я просто багато читав і зробив трохи практики, але нічого, що. Вважаєте, що я з 3 місяців, півник і ніколи не використовував..
    План і за допомогою правильних запитань ви йдете вперед.. Не, ви вибачте, але за мільйони запитань, якщо необхідно (при умові, що для цільової і не blabbeggiante не для отримання прибутку.. (На відміну від багатьох інших тут co в braccine суд, і роги!).
    Добре, дуаєн всі befani сайту (+99%)

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •