Результати 1-6 з 6

Обговорення: Scania 164 580 КУРИТЬ

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2015
    Повідомлення
    4

Scania 164 580 КУРИТЬ

Привіт всім,

я зареєстрований давно, але пишу дуже мало і мені дуже шкода.

У мене проблема з засобом scania 164 580cv. На практиці половина курить дуже багато.

Я хотів би порівняти свою карту на 480 але різні орі, що я знаходжу навколо. не можу відкрити. Бга...

Хто-то ДО 480 (модель з MS6.2) і 580 (ECU)?

Спасибі,
    Alessio

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2015
    Повідомлення
    4
    Мені ніхто не може допомогти?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав alegsxr Visualizza Messaggio
    Привіт всім,

я зареєстрований давно, але пишу дуже мало і мені дуже шкода.

У мене проблема з засобом scania 164 580cv. На практиці половина курить дуже багато.

Я хотів би порівняти свою карту на 480 але різні орі, що я знаходжу навколо. не можу відкрити. Бга...

Хто-то ДО 480 (модель з MS6.2) і 580 (ECU)?

Спасибі,
    Alessio
    Здравствуйте, Олександр, у банку даних є a 580, http://www.professionalchiptuning.ne...-a-vt5262.html
    але я думаю, що ти не можеш скачати з повідомлення, що ви, якщо адмін дає дозвіл розміщувати ***** я напишу тобі, (але тільки якщо є дозвіл, чому я не хочу йти проти правил)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2015
    Повідомлення
    4
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    Здравствуйте, Олександр, у банку даних є a 580, http://www.professionalchiptuning.ne...-a-vt5262.html
    але я думаю, що ти не можеш скачати з повідомлення, що ви, якщо адмін дає дозвіл розміщувати ***** я напишу тобі, (але тільки якщо є дозвіл, чому я не хочу йти проти правил)
    Спасибі Сіско розумію,

чекаю адміністратора, тоді...pleassseee...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2015
    Повідомлення
    4
    Звичайно, якщо для того, щоб відповідь від admin потрібно чекати так довго це не те, що на цьому форумі це так і пілотованих.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Привіт Алекс, ти робиш щось пошту свій файл, що я тобі скажу, якщо він чи ні, то я прошу тебе вантажівка тягне? або тільки дим, але не йде, якщо не йде і курить зробіть випробування на герметичність інтеркулер, тому що вони ламаються досить часто, а також дивитися патрубок алюмінієвий в середині v циліндрів, ламається в районі гвинтів кронштейна, який підтримує алюмінієві труби, яка йде від турбіни на інтеркулер, відключити датчик від турбо і від чистої, (знаходиться на впускний колектор циліндрів dx)
    знати, привіт Сиско

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •