Привіт друзі у мене проблема з golf 5 1.9 tdi dpf код двигуна bls,машина мене горить двигун,фільтр твердих частинок, і свічки, костюми, миготливі.
Я зробив діагностику за допомогою мого texa в управління двигуном, і я від помилок засмічення фільтра частинок,йду в налаштування і йду виберіть пункт регенерації фільтра з автомобіля в русі(бо мені тільки так)вибираю і запуск процедури,я поясню, як налаштувати автомобіль, щоб зробити регенерацію:фари,a/c,сидіння і кермо riscaltati-загалом, все навантаження можливих.
Каже мені, щоб привести автомобіль в 4 або 5 передачу, приблизно 200giri,таке повідомлення показує мені, що він за допомогою регенерації і натисніть клавішу підтвердження індикатор не згасне.Я зробив 50 км, але лампа не я, він ніколи не вимкнений, і регенерація не відбулася тому, що автомобіль залишався depotenziata і не йде, як треба.
У свідченнях він каже мені, що якщо фільтр перевищує максимальне значення, обструкції процедура не виконується.
Цікаво, якщо ви коли-небудь, і якщо, як я сказав, ви ніколи не пробували чистити вручну з добавками фільтр твердих частинок і продукту usateperché я чув, що поруч хтось робить.дякую