Результати 1-6 з 6
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57

Найменування (ECM) і пояснення карти впорскування

Хлопці, я хотів би отримати роз'яснення щодо конфесій ecm на деяких картах:
    тоді, у моєму файлі ori ecm про ін'єкції мені:

-Ін'єкції parzializzato

-ін'єкції parzializzato (Map 1) 3 Карти суміжних

-Ін'єкції parzializzato (Map 1) (Boost x rpm) 5 Карт Суміжних

-Ін'єкції parzializzato (Map 2) (Boost x rpm). 5 Карт На Суміжних

Читаючи я зрозумів, що ці карти стосуються основного уприскування, пост уприскування і попереднього впорскування(і, отже, я думаю, відносяться також заздалегідь) проблема ? що я не зрозумів, які саме, і що таке pre\post ін'єкції.

-Крім того, бачачи карту педаль( Збагачення при прискоренні) вказані крім основної, який показує, ecm інших 3 карт, пов'язаних з ними, як ? краще вести себе, копіюючи вручну з кроком однаково на всі 4 або обробляє кожна інші речі, і, отже, повинні вивчати кроком дати окремо на 4 карти??

Додаю файл ORI ecu на питання(edc16c39 883-006 alfa gt 150cv ) gt-орі моя 2.rar
    Спасибі всім, хлопці,....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Привіт skizzo93, я хотіла б допомогти вам, чому? я вчуся трохи, я теж це ебу, так? чи можу я дізнатися що-небудь, як я, але як бачиш, я новачок-новачок, і я не можу побачити файл, який ви відправили. Від того, що я зрозумів, читаючи в колі ECM викликає часто картки з назвами, які ми говоримо, правильно. Могли б ви опублікувати адреси, карти, про який ви говорите? Карти педаль, наприклад, блок управління, який я бачив (завжди edc16c39? я не знаю, версія програмного забезпечення, то, може бути, трохи відрізняється) знаходяться в 1C1674, 1C18B8, 1C1AFC, 1C1D40 і я вважаю, що кожна карта має свою функцію (наприклад, між першою і другою "змінює вісь обертання, в першому c'? 400,500,1000 і стрибати 2500,3500, в залежності від того, а не з'? 400,1000, а потім 2500,3000,3500) хоча в даний момент я не знаю, яку функцію має кожна окрема картка.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    switing63 я, бачачи, адреси, зазначені вами, і маючи навіть я EDC16C39 я зробив перевірку..
    Я побачив, що в моїй машині (Alfa 147 1.9 JTDM 120cv) купив уживаний і куплений нещодавно я значення вставай, в той час як на файли ORI практично все, 0 на ці адреси.
    Це нормально, що за замовчуванням(ГРІ) є так чи щось змінилося в моєму nasona? ..або що ще гірше у мене є файл ORI defecaceo?!
    Дякую
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Привіт, вибач, що відповідаю тільки зараз, але я був у відпустці. На жаль, вам не можу сказати, я думаю, що ебу такий же, але, очевидно, версія програмного забезпечення відрізняється, для якого в рівних адреса не збігається, ті ж карти, тому я думаю, що це нормально, що ви могли мати різні значення.

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Я підтверджую, що це питання для SW, так як тепер у мене в системі 722 і змінюються повністю коди ecu.
    Дякую за відповідь

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав skizzo93 Visualizza Messaggio
    Хлопці, я хотів би отримати роз'яснення щодо конфесій ecm на деяких картах:
    тоді, у моєму файлі ori ecm про ін'єкції мені:

-Ін'єкції parzializzato

-ін'єкції parzializzato (Map 1) 3 Карти суміжних

-Ін'єкції parzializzato (Map 1) (Boost x rpm) 5 Карт Суміжних

-Ін'єкції parzializzato (Map 2) (Boost x rpm). 5 Карт На Суміжних

Читаючи я зрозумів, що ці карти стосуються основного уприскування, пост уприскування і попереднього впорскування(і, отже, я думаю, відносяться також заздалегідь) проблема ? що я не зрозумів, які саме, і що таке pre\post ін'єкції.

-Крім того, бачачи карту педаль( Збагачення при прискоренні) вказані крім основної, який показує, ecm інших 3 карт, пов'язаних з ними, як ? краще вести себе, копіюючи вручну з кроком однаково на всі 4 або обробляє кожна інші речі, і, отже, повинні вивчати кроком дати окремо на 4 карти??

Додаю файл ORI ecu на питання(edc16c39 883-006 alfa gt 150cv ) gt-орі моя 2.rar
    Спасибі всім, хлопці,....
    є повідомлення про залежності від карти? навіть я, ляснувши голові, але я так і не зрозумів логіку..

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •