Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 52

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di project
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    Ці автомобілі , з мого досвіду, не мають проблем холодного запуску, і, ймовірно, навіть торкаючись карту не risolveresti якщо б не було проблем! Було б справу до magaridi перевірити, якщо все ок!

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    Дивіться я роботу в дилерський центр альфа, і від нас на 8 клапанів не доводилося на 2,4 ви для цього я тобі скажу так, що стосується карти, на даний момент я не можу тобі допомогти, що я ще вчуся ancje я тільки можу, я намагаюся, щоб поглянути в будь-якому випадку, і подивимося, чи зможемо ми зробити щось разом

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав project Visualizza Messaggio
    Дивіться я роботу в дилерський центр альфа, і від нас на 8 клапанів не доводилося на 2,4 ви для цього я тобі скажу так, що стосується карти, на даний момент я не можу тобі допомогти, що я ще вчуся ancje я тільки можу, я намагаюся, щоб поглянути в будь-якому випадку, і подивимося, чи зможемо ми зробити щось разом
    Дякую.. Дуже.
    У будь-якому випадку моя 16v не 8!

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    У назві ce писав 8v.
    У будь-якому випадку мало що зміниться, проблеми на цих автомобілях, що potrevvero впливати на стартер я стартер, який обертає площину,акумулятор маленький і/або низький пусковий струм,egr, який починає застрягти злегка відкритою,маховик зламаний, і навіть swirl на ці машини відриваються лопатки може принести проблеми! Тепер я не можу подивитися карту, але якщо ce проблему на автомобіль, я сумніваюся, що вирішите, але ви можете senpre спробувати,наскільки я знаю, всі avviamentoa холод варто змастити сумішшю,інформацію слід приймати з обережністю, так як я ніколи не пробував, в межі, поправилася злегка lamappa холодний старт і спробуйте і подивитися, якщо це покращує або погіршує!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    У назві ce писав 8v.
    У будь-якому випадку мало що зміниться, проблеми на цих автомобілях, що potrevvero впливати на стартер я стартер, який обертає площину,акумулятор маленький і/або низький пусковий струм,egr, який починає застрягти злегка відкритою,маховик зламаний, і навіть swirl на ці машини відриваються лопатки може принести проблеми! Тепер я не можу подивитися карту, але якщо ce проблему на автомобіль, я сумніваюся, що вирішите, але ви можете senpre спробувати,наскільки я знаю, всі avviamentoa холод варто змастити сумішшю,інформацію слід приймати з обережністю, так як я ніколи не пробував, в межі, поправилася злегка lamappa холодний старт і спробуйте і подивитися, якщо це покращує або погіршує!
    Це правда..в назві написано 8в, але я знову в цій темі, вказавши, що у мене 16v.
    У будь-якому випадку я завантажив карту, змінено та покращено запуск, але те, що визначило значне покращення була чистка датчика тиску в рампі

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    привіт maxgen, прости мене, я не читав, хто відкрив дискусію :P
    однак ви виявили бруд на матриці?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    привіт maxgen, прости мене, я не читав, хто відкрив дискусію :P
    однак ви виявили бруд на матриці?
    Зрозумів...
    З приводу датчика..був трохи почорнілий і там був якийсь слизом, яка, здавалося, слизу носа..;-)
    Я думаю, це залишки, які залишає дизельного палива. Я зняв датчик з ключем від 27. І я залита спрей з продукт сухий для електричних ланцюгів. Тепер машина починається з першого пострілу і він, схоже, навіть краще

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    ви те, що дизель робить ту слиз, що дивно, як він дожив до їх, може бути, благополучно прибув до форсунок на твоєму місці перевірив би їх і міняв би відразу в фільтр дизельного палива.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    ви те, що дизель робить ту слиз, що дивно, як він дожив до їх, може бути, благополучно прибув до форсунок на твоєму місці перевірив би їх і міняв би відразу в фільтр дизельного палива.
    про паливний фільтр вже замінений зовсім недавно...я зробив купон повний (масляний фільтр,масло,паливний фільтр,фільтр салону)
    pa.щоб перевірити форсунки треба зняти? якщо все в порядку, як вони очищають?

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    Я б, принаймні, погляньте на всі атаки cannetta, де поступає паливо в інжектор, щоб зрозуміти і побачити, якщо він не подав навіть їх цієї гидоти! Потім, якщо машина в порядку і не курить, ви також можете уникнути зняття.

Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •