Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати з 21 по 26 з 26

Обговорення: допомога dpf off delta 1.6 mjt

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    ви впевнені, що це маршрут? тому що пам'ятаю, що коли-то і проблема, що виходив...

тим не менш, є керівництво на форумі, видалення dtc,зробити це можливо, але якщо ви recoveri для датчика потрібно його обдурити linearizandolo

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Автомобіль ходив тиждень перед зливом в defap через брак часу...потім, коли був демонтований щуп зламаний кінцевій частині і справді, діагноз дає мені ланцюга.що стосується водіння, я спробую пошукати і переглянути, хоча я пам'ятаю, що вже прочитано в минулому, без, що знайшов рішення,можливо, було додано ще щось, і я не йдуть самі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Автомобіль ходив тиждень перед зливом в defap через брак часу...потім, коли був демонтований щуп зламаний кінцевій частині і справді, діагноз дає мені ланцюга.що стосується водіння, я спробую пошукати і переглянути, хоча я пам'ятаю, що вже прочитано в минулому, без, що знайшов рішення,можливо, було додано ще щось, і я не йдуть самі
    на edc16 формула розрахунку dtc працює. Але це займає деякий очі знайти адреси початку таблиць dtc.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    дивіться, не повинно бути проблем....якщо ви використовуєте, наприклад, раз і знаходитеся таблиця dtc, після аналізу winols в damos з 1,9 знайдете легко...***** і завжди я не можу завантажити, тому не знаю, що є( і мені прикро говорити, я не згоден з цією політикою, і я не можу направити вас в районі....я можу попросити вас дати мені hw і sw, в іншому випадку, який сенс буде обмежувати користувача, якщо в інших чином, я отримую те, що тут, на форумі мені заборонено?
    а я вважаю, що вказівка згодиться....

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Спасибі Сіско сьогодні готую файл, то я організую з моїм двоюрідним братом, щоб його можна було написати.я дам вам знати

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Я впевнений, тому що був чистий, кілька місяців тому,не було у програмі його, але, враховуючи, що я повинен був покласти руку на ecu я defappato і закрив egr

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •