роблю діагностику на деяких машинах навіть тоді, коли ? закритий " 4% (не працює), а на інших від propriop 0%
так ? тільки зробив карту або насправді залишається відкритим, трохи
роблю діагностику на деяких машинах навіть тоді, коли ? закритий " 4% (не працює), а на інших від propriop 0%
так ? тільки зробив карту або насправді залишається відкритим, трохи
але раз працює, щоб видалити тільки клапан erg? або створити стикується з dtc, як, коли, скажімо, видалення dpf?
Я думаю, завжди краще закрити, навіть фізично...де не припускає великий труд. Щоб уникнути можливих системах. Я зняті на fiat і alfa і тромбоцити, я поклав.
якщо вмирають або агрегату клапан egr, машина робить менше?
наскільки я знаю, якщо клапан агрегату машина робить менше? я залишаю рішення фахівцям!
Що стосується раз, а клапан erg, я зробив порівняння з і без клапана erg (total разів) з edc17 і я ? здавалося, що він не зробив роботу, стриманий. Ви говорите мені, що це нормально для vag і fiat (audi, VW, seat, skoda, fiat, alfa, lancia?)
Моя edc17 (audi a4) що стосується клапана egr я ? здавалося правильним, як закрив його, інша справа, а dpf, що не там я зрозумів, нічого те, що він зробив, навіть перк? я не можу визнати dpf в карту!
У edc5 так не робить? але як ? можна? І як ми можемо зробити? Ecusafe не потрібно нічого, просто до того, що я бачив!
Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!
Ви зіткнулися обговорення померла більше 2 років тому.. а я ЗАВЖДИ рекомендую, фланець для системи EGR, але зроблено так, а не шматки ferraccio поклав їх так, щоб..
Я ви купуєте нержавіючої сталі, спеціально і кладуться, як вище клапан, який під двигун так, щоб повністю ізолювати трубопроводи.
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !