Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-28-28 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    роблю діагностику на деяких машинах навіть тоді, коли ? закритий " 4% (не працює), а на інших від propriop 0%
    так ? тільки зробив карту або насправді залишається відкритим, трохи

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    але раз працює, щоб видалити тільки клапан erg? або створити стикується з dtc, як, коли, скажімо, видалення dpf?

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    130
    Citazione Спочатку Написав pitty Visualizza Messaggio
    але раз працює, щоб видалити тільки клапан erg? або створити стикується з dtc, як, коли, скажімо, видалення dpf?
    на edc 15 працює практично нічого! на edc 16 добре! на vag і fiat добре!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120
    Я думаю, завжди краще закрити, навіть фізично...де не припускає великий труд. Щоб уникнути можливих системах. Я зняті на fiat і alfa і тромбоцити, я поклав.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    29
    якщо вмирають або агрегату клапан egr, машина робить менше?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    наскільки я знаю, якщо клапан агрегату машина робить менше? я залишаю рішення фахівцям!

Що стосується раз, а клапан erg, я зробив порівняння з і без клапана erg (total разів) з edc17 і я ? здавалося, що він не зробив роботу, стриманий. Ви говорите мені, що це нормально для vag і fiat (audi, VW, seat, skoda, fiat, alfa, lancia?)
    Моя edc17 (audi a4) що стосується клапана egr я ? здавалося правильним, як закрив його, інша справа, а dpf, що не там я зрозумів, нічого те, що він зробив, навіть перк? я не можу визнати dpf в карту!

У edc5 так не робить? але як ? можна? І як ми можемо зробити? Ecusafe не потрібно нічого, просто до того, що я бачив!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав gianobo Visualizza Messaggio
    Доброго ранку всім, по-вашому, після відключення EGR на карту ? доцільно закрити його фізично чи ні?
    Якщо він відключений від карти повинен бути закритий, але бачив, що вона заповнює сміття carboniosi не закривається фізично добре...будуть чисті та переконайтеся у відсутності течі.
    Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав Pasticciona0 Visualizza Messaggio
    Якщо він відключений від карти повинен бути закритий, але бачив, що вона заповнює сміття carboniosi не закривається фізично добре...будуть чисті та переконайтеся у відсутності течі.
    Ви зіткнулися обговорення померла більше 2 років тому.. а я ЗАВЖДИ рекомендую, фланець для системи EGR, але зроблено так, а не шматки ferraccio поклав їх так, щоб..
    Я ви купуєте нержавіючої сталі, спеціально і кладуться, як вище клапан, який під двигун так, щоб повністю ізолювати трубопроводи.
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •