Результати 1-7 з 7

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909

Інформація та поради про EDC16CP33 renault espace 2.0 175 л. с.

Привіт всім, мені потрібні деякі роз'яснення на цей файл, який я читав в bdm з galletto V54.
    У тому сенсі, що я зробив bk у bdm і в трохи більше 3 хвилин мені прийшли з цих файлів орі, що я вже завантажені в базу даних, і для зручності ми їх місці, навіть тут. мої сумніви виникли, коли після заміни ecu в машині регулярно матчу я прочитав у послідовний файл для редагування. там він поклав блискавка трохи більше 2 хвилин, і це здається мені трохи дивним, хоча flash виглядає добре. цікаво саме підтвердження, якщо хтось вже зробив цей тип ecu, що терміни правильні, побачив, що мені доведеться переписати його в послідовний роблю деякі випробування, і якщо не я повинен забрати вниз для відновлення відтворення буде краще.
    Також, оскільки є два протоколи один з додаванням слова CAN, і я не знаю, яка різниця. Додаю id ecu з двома протоколами (терміни дуже різні, щоб зробити читання даних).
    Потім comincierò в martellarvi з можливих зон рециркуляції відпрацьованих газів, щоб виключити її бачив, що автомобіль має постійні помилки.

id ecu Espace Nico.rarEspace Nico.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Баа, як правило, коли помиляюся протоколу повідомляє мене, або я помилково тобі, я бачу, що від ок на обох протоколів,Я буду писати з звичайного протоколу тим, що вам говорить форсунок supported..
    Файл Ок, так що ви повинні відчувати себе комфортно в будь-якому випадку у вас є Резервні копії..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    протокол правильний для цього автомобіля є те, що в лінії can, серійним файлу, який зчитується порівняти його з тим, ліжко в bdm, на початку це нормально, що ви не знаходитесь,але і для управління двигуном повинен знаходитися
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав explode82 Visualizza Messaggio
    протокол правильний для цього автомобіля є те, що в лінії can, серійним файлу, який зчитується порівняти його з тим, ліжко в bdm, на початку це нормально, що ви не знаходитесь,але і для управління двигуном повинен знаходитися
    Вже намагався, але з протоколу *can, не робить мене ні id, То я не продовжував.
    Файл ліжко порівняно з тим, у bdm має лише частину початкового рівності і прийшли на карту часів inj і 2lim пара класичних......потім рядки з прямою, без педалей,турбо-лім з driver etc etc
    Просто на ПК я відправлю читати карту

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Вибачте, я був неправий, обговорення........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Привіт всім, мені потрібні деякі роз'яснення на цей файл, який я читав в bdm з galletto V54.
    У тому сенсі, що я зробив bk у bdm і в трохи більше 3 хвилин мені прийшли з цих файлів орі, що я вже завантажені в базу даних, і для зручності ми їх місці, навіть тут. мої сумніви виникли, коли після заміни ecu в машині регулярно матчу я прочитав у послідовний файл для редагування. там він поклав блискавка трохи більше 2 хвилин, і це здається мені трохи дивним, хоча flash виглядає добре. цікаво саме підтвердження, якщо хтось вже зробив цей тип ecu, що терміни правильні, побачив, що мені доведеться переписати його в послідовний роблю деякі випробування, і якщо не я повинен забрати вниз для відновлення відтворення буде краще.
    Також, оскільки є два протоколи один з додаванням слова CAN, і я не знаю, яка різниця. Додаю id ecu з двома протоколами (терміни дуже різні, щоб зробити читання даних).
    Потім comincierò в martellarvi з можливих зон рециркуляції відпрацьованих газів, щоб виключити її бачив, що автомобіль має постійні помилки.

id ecu Espace Nico.rarEspace Nico.rar
    Якщо читати файл flash в двох хв важливо те, що її розмір одно, що читати bdm, а то, відкривши файл, обоє перебуваєте криві управління карту

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав eobdexpression Visualizza Messaggio
    Якщо читати файл flash в двох хв важливо те, що її розмір одно, що читати bdm, а то, відкривши файл, обоє перебуваєте криві управління карту
    Дякую......дивіться, я зробив усе так, у неділю. Все йде як по маслу нічого витоків коди форсунок і круїз (я повинен сказати, що я зловив на коні, добре....я все ще не зрадили ). Мені навіть вдалося з великим задоволенням персоналу, виключити ручну постійні помилки в egr.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •