Привіт всім, мені потрібні деякі роз'яснення на цей файл, який я читав в bdm з galletto V54.
У тому сенсі, що я зробив bk у bdm і в трохи більше 3 хвилин мені прийшли з цих файлів орі, що я вже завантажені в базу даних, і для зручності ми їх місці, навіть тут. мої сумніви виникли, коли після заміни ecu в машині регулярно матчу я прочитав у послідовний файл для редагування. там він поклав блискавка трохи більше 2 хвилин, і це здається мені трохи дивним, хоча flash виглядає добре. цікаво саме підтвердження, якщо хтось вже зробив цей тип ecu, що терміни правильні, побачив, що мені доведеться переписати його в послідовний роблю деякі випробування, і якщо не я повинен забрати вниз для відновлення відтворення буде краще.
Також, оскільки є два протоколи один з додаванням слова CAN, і я не знаю, яка різниця. Додаю id ecu з двома протоколами (терміни дуже різні, щоб зробити читання даних).
Потім comincierò в martellarvi з можливих зон рециркуляції відпрацьованих газів, щоб виключити її бачив, що автомобіль має постійні помилки.
id ecu Espace Nico.rarEspace Nico.rar