здрастуйте, з моїм діагнозом delphi не можу вимкнути індикатор горить dell олії після заміни масла що може бути
здрастуйте, з моїм діагнозом delphi не можу вимкнути індикатор горить dell олії після заміни масла що може бути
Привіт, собі suzuki DPF, його треба скинути в ебу двигуна і delphi робить добре ......
якого року машина?пам'ятаю, в минулому у вас була аналогічна проблема, і якщо я не помиляюся, процедура обнулення було навіть ручного.якщо більше info бачу інформації про це
рік машини 2007 спробував ще раз, але нічого , я збираюся на сервіс, але я не можу увійти в блок, як я можу зробити
не їхати на сервіс , але потрапляє прямо в ебу двигуна і подивитися, якщо він змушує тебе робити обнулення.
уго ---- президент A.E.P.
Здрастуйте, з подивіться цю процедуру, якщо працює,панель не горить, натисніть кнопку на панелі протягом приблизно 3 сек, не відпустити кнопку, натиснути на гальма і включіть запалення, почекайте приблизно 10 секунд, і ви повинні побачити масла індикатор блимає (раніше вона була фіксованою) , тим не менш індикатор блимає, а потім вимикається, все, кінець ..