Добрий вечір, я повинен спробувати читати в virtual цю ecu великий точки 75cv euro5 s&s, я читав навколо, що c-це той, хто закон саме з півня, але в протоколах я не вважаю це екю, який я повинен вибрати?
Добрий вечір, я повинен спробувати читати в virtual цю ecu великий точки 75cv euro5 s&s, я читав навколо, що c-це той, хто закон саме з півня, але в протоколах я не вважаю це екю, який я повинен вибрати?
Ні, це необхідно розглядати J-Tag. Якщо у вас Півник v54 ви можете зробити. Ось тобі процедура.
закон virtual,за читання форсунок, перш ніж писати
читання virtual було б, якщо data base gel півня або будь-який інший інструмент cela sudetta ecu!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
уго ---- президент A.E.P.
але де привід??
у v54 має свої протоколи, щоб зробити послідовний у mj8,робить вибір і якщо він не робить це, тому що файл у базі даних, і ти змушений зробити це в jtag або знайти оригінальний файл з таким же номером hw і sw, щоб писати в послідовний,зробив кілька раз...
я не розумію, в чому ваша проблема...
як каже карло "." abarth для fgare читання віртуального півень повинен мати файл в своїй пам'яті, в іншому випадку nisba, або відкрити "дуже акуратно" і читати в jtag, остання порада, ви отримаєте поцілунок клон з останніх оновлень, які можна знайти в мережі і читайте, пишіть без проблем насправді приблизно 5-6 хвилин.
уго ---- президент A.E.P.
Спасибі всім.