я на сьомому небі
тепер треба тільки перевірити, якщо те, що я зробив, так як тепер правильно!
залишаючи, що мені навчитися використовувати winols з damos
errecinque мене там хоче деякий час, перш ніж зрозуміти все, якщо у вас є час, могли б ви дати подивитися, справедливо чи те, що я сказав, і навіть ступеня inizione!
ах, добре, що вам подобається в загальному
ви спокійно! тим часом я намагаюся знайти таблицю витрати форсунок, так що, можливо, там стрілянина, щось більше!
Здрастуйте, Project, крім того, я трохи вивчав цю ecu хоча останнім часом у мене зовсім не було часу... я дав йому швидкий погляд у орі це Y, і я хотів би вказати, які карти, що добре чи погано я визначаю...
0805FC - limit, IQ
0806FC - limit, IQ
083228 - limit, IQ
084B48 - Torque limit
084B98 - limit, IQ
08999E - Rail Prex
08ABFA - Duration
08D850 - Lambda
08E664 - Torque limit
08E684 - Torque limit
08E6D4 - Lambda
08E914 - Lambda
08EB12 - Лямбда?
08F218 - Rail Prex
08F4D8 - Rail Prex
09040E - Driver Wish
09053E - Driver Wish
090672 - Torque limit
091068 - Torque limit
09109A - Torque limit
0910E0 - Torque limit
091130 - Torque limit
0912B8 - Torque limit
091B3A - Turbo limit
091CFE - Turbo limit
0920D3 - Overboost
092213 - Overboost
092976 - Turbo limit
092C24 - Overboost
092D64 - Overboost
Може бути, що в поспіху, у кого пропустити або сплутати які-небудь, а потім riguardatele з обережністю...
Вже, принаймні, що ви не особа зміни "інвазивних", вам не потрібно піти і змінити... мотори надійні, але і аксесуари, призначені погано... думають, що відчувають себе набагато вже тільки закриття EGR...
Привіт alxcrs, спасибі велике, як тільки я можу do поглянути також з damos просто не можу studiarmelo небагато, як і раніше дивлячись на так я бачив, що ви говорите, що в карту 8999E карта prex rail, мені здалося карті SOI, ви можете перевірити, люб'язно?
Здрастуйте, project, вибач, але останнім часом я не дуже багато часу... (зараз я в обідню перерву)...
А, насправді "повинні" бути SOI (і не прес. rail), але те, що не переконує мене в тому, що в осі читаю 20478, які можуть бути 60mm3, в іншому читаю: 3333, які можуть бути RPM, але по осі Z (карту) я читаю значення в діапазоні від 2688 до 640... тобто цей двигун працював би з авансів 42-10 градусів... мені здається багато...
Ми сподіваємося, що на думку деяких гуру, ці ecu!!!
Не переживай, тебе розумію, насправді це те, що я писав кілька постів назад, зробивши дві обчислень(ті, що я знаю, і я навіть не впевнений, що вони правильні), мені не дуже раннє, тепер у мене є damos ці блоки управління, як тільки у мене буде час я постараюся вивчити його і подивитися, що вони поза пострілу!
тоді, хлопці, я знайшов щось, я докладаю зображення карти, відкриті карти, лямбда-вирази, які повинні бути припустимо, обмежувач диму, ce біт конвертувати ці карти в інший віконце маленьке, де ce-коефіцієнт стехиометрической, зараз, враховуючи, що ці карти працюють на лямбда-фактор множення його на коефіцієнт стехиометрической від встановлених біт ви afr, є базова карта і обмежувач верхній і один нижній.
може бути, можна як і що?
в калькулятор ce, доказ того, що я зробив на карті обмежувач і йде в 18, як те, що мені здається правдоподібним.
тепер я хотів би зрозуміти, і тільки я можу фару спробувати, якщо не зірка, а масштаб карти з допомогою коефіцієнта лямбда, якщо просто виправити біт зодіаку стехиометрической, щоб мати кроком IQ, а потім, відповідно, будуть збільшені його розрядник!