Результати 1-6 з 6

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    81

менший тиск турбіни hyb 530d

Добрий вечір,на моєму bmw 530d з турбіна плюс,я заявляю, не мати манометр, установлений,на етапі діагностики autocom я міг помітити, що тиск турбіни доходила максимум до 2020 мм/кафе, навіть якщо на карті ми ввели значення 2500 мм/бар...
    як ніколи не можете розрив такий високий???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    ви повинні перевірити, перш за все, різниця між тиск номінальний і фактичний тиск...

значення карти у світі відносно...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    81
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    ви повинні перевірити, перш за все, різниця між тиск номінальний і фактичний тиск...

значення карти у світі відносно...
    не думав, що так багато різниця....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    81
    я думав про це, а що може бути межа датчика bmw, що закон, можливо, до певного тиску..далі не читав...і, можливо, тиск ефект, але більш висока...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    якщо у вас різниця така високого тиску ecu повинен тобі дати dtc, пов'язані з відсутністю тиску turbo мети...
    зроби тест приводу turbo на ці машини падає дуже часто...
    якщо не вийшло зробити привід або гео турбіни і блоку...
    довелося мені минулого тижня на 120 163cv привід заблокований автомобіль не мав ніякої стрілянини під 3000 оборотів в хвилину, як подолати цей поріг, ти застряг в сидіння в діагностиці ми ваші, що після 3000 оборотів в хвилину, турбо piccava до 2 бар, щоб потім стабілізуватися в 1,8..але нижче 3000 не тут криється практично тиск...
    встановив новий привід і калібрування в ебу і все в нормі...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    81
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    якщо у вас різниця така високого тиску ecu повинен тобі дати dtc, пов'язані з відсутністю тиску turbo мети...
    зроби тест приводу turbo на ці машини падає дуже часто...
    якщо не вийшло зробити привід або гео турбіни і блоку...
    довелося мені минулого тижня на 120 163cv привід заблокований автомобіль не мав ніякої стрілянини під 3000 оборотів в хвилину, як подолати цей поріг, ти застряг в сидіння в діагностиці ми ваші, що після 3000 оборотів в хвилину, турбо piccava до 2 бар, щоб потім стабілізуватися в 1,8..але нижче 3000 не тут криється практично тиск...
    встановив новий привід і калібрування в ебу і все в нормі...
    проблема вирішена...практично ми зробили помилку, для початківців...ми підняли, а тиск турбіни 2.5, але не вона підняла обмежувач, який ми втратили...що він стояв на 1.9....мама моя...винен тільки один біт...

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •