Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74

адресу на карті педалі

Я читав з моєї машини карту з mpps клон, машина ? golf 5 2.0 tdi 2005 року (edc 16u31 я думаю), але не можу знайти в файлів, карту педаль, я читав навколо, що у нього має бути 7??, ви можете сказати мені, будь ласка, до якою адресою він знаходиться? на інших форумах я читав в карту педаль зворотне, і я в замішанні...
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    гольф 5 буде 77kw, двигун bkc?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    - Ні-ні, 103kw bkd, mpps мені файли від 1mb

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    карти 7 і ті, що ecm викликає збагачення при прискоренні, починаючи від 0D1A3C
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Він бачив тепер з winols, я p? розгублені, деякі мають сенс, для? 2 зокрема, вони дивні, з від'ємних значень у відсотках, педалі високі. І потім, чому? сім? Це ж не 1 для передач з задньої?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    23
    Привіт djang01 . Я в такій же ситуації. Як ви modifficato зрештою, ці 7 карт збагачення при прискоренні?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    І якщо я можу запитати, обмежувач диму, де він знаходиться? Я не вважаю, шипи, aratteristici

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Привіт nolaru, досі я зробив багато випробувань, і я підійшов до карти, що робить для мене. Ці благословенні 7 карт, є карти, педалі, проте не потрібно давати так багато значення. Я поясню, вже мають крутний момент досить високий, близько 420, якщо не помиляюся; тому в перший момент я залишив, тільки пізніше я madificate. Для чого-soft або майже добре наявності, ви можете змінити їх таким чином, щоб скоротити хід педалі, ніби робить dynamic на Альфа-каналів( вимагає більше крутного моменту на оборотах нижче), проте тільки не в тому, що якщо modufichi максимальне значення автомобіль тільки з цієї картки йде більше. Насправді, все одно.важливо те, карту диму( очевидно, також, що турбо) і обмежувач крутного моменту. Потім, якщо ви хочете піти далі, ви повинні розглянути duration map та інше. Якщо ти скажеш, що тобі не ясно, я можу тобі допомогти.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    23
    Citazione Спочатку Написав djang01 Visualizza Messaggio
    Привіт nolaru, досі я зробив багато випробувань, і я підійшов до карти, що робить для мене. Ці благословенні 7 карт, є карти, педалі, проте не потрібно давати так багато значення. Я поясню, вже мають крутний момент досить високий, близько 420, якщо не помиляюся; тому в перший момент я залишив, тільки пізніше я madificate. Для чого-soft або майже добре наявності, ви можете змінити їх таким чином, щоб скоротити хід педалі, ніби робить dynamic на Альфа-каналів( вимагає більше крутного моменту на оборотах нижче), проте тільки не в тому, що якщо modufichi максимальне значення автомобіль тільки з цієї картки йде більше. Насправді, все одно.важливо те, карту диму( очевидно, також, що турбо) і обмежувач крутного моменту. Потім, якщо ви хочете піти далі, ви повинні розглянути duration map та інше. Якщо ти скажеш, що тобі не ясно, я можу тобі допомогти.
    Велике спасибі за відповідь. Але й можливо, що має негативні значення на педаль? На жаль, у мене він 105 л. с., отже, не тягне багато, тому я повинен modifficare. Але з якоїсь логіки?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Логіка valoi негативні, я думаю, його можна наявністю круїз-контролю, і тим не менш, коли знаходитесь негативні значення ставтеся до них, як якщо б вони були нульові. Я зробив 105 л. с. і блоком управління 1mb логіку і дорівнює 140. Ми говоримо, що ви можете піднятися трохи так, але не занадто низько, що зчеплення є leggerina на 1.9.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •