Результати 1-7 з 7

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102

Перша запис з galletto ПРОПАДАЄ...

Добрий вечір всім....я намагався зробити моєї першої запису....отже, давай почнемо з машини: alfa 156 1.9 115cv 2004 року
    я читав вихідний файл з galletto v54...читати ок...використання carsoftware 5.2 для видалення egr...все ок...управління 2 файлів орі і мод з ecm titanium і грішна я припускаю, це все ок (видно, що повинно бути все carsotware)....використання програми "checksum corrector" для виправлення контрольної суми, враховуючи, що не робить мій півень в запису.....остання програмного забезпечення робить мене трохи дивно, тому що здається, що нічого не виправити, мені каже, що все ок...
    я збираюся писати (і в той же час мене, я нижче)...і зак, запис закінчена, світло іммобілайзера горить (машина з замком) та автомобіля, який не є частиною O. O.
    я відправлю файл, орі і mod файлів.
    ви можете допомогти мені зрозуміти, що я не правий, будь ласка?

в той же час я переписав файл орі і повернувся, все ок!

заздалегідь дякую
    Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    і тобі здавалося...я забула вкладення

alfa_156_19_115.rar
    Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ви не правильно cks, дивно, тому що титан робить на цей файл, швидше за все не зберегли його добре, ви не в правильному місці, тому що ви не можете все ще завантажити, але завантажити свій ori вибір диск, а потім завантажте mod, ви побачите, що він говорить вам, що є зміни, які потрібно зберегти, збережіть файл, і ви побачите, що навіть cks на місці.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    ви не правильно cks, дивно, тому що титан робить на цей файл, швидше за все не зберегли його добре, ви не в правильному місці, тому що ви не можете все ще завантажити, але завантажити свій ori вибір диск, а потім завантажте mod, ви побачите, що він говорить вам, що є зміни, які потрібно зберегти, збережіть файл, і ви побачите, що навіть cks на місці.
    ок, я намагаюся виправити це і місце файлу з нібито cks правильно (сподіваюся добре!).
    Спасибі, деякими порадами...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    ALFA_156_19_115_NO EGR.rar

ось файл з правильною контрольної суми....чи правильно це?

дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    на цьому cks була усунена, введіть його повторно, а також.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    на цьому cks була усунена, введіть його повторно, а також.
    Спасибі, якщо погано....

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •