Результати 1-6 з 6

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494

розділ " інформація про antituning

Я думаю, що створити розділ, де ви говорите в antitunig,що таке, де його можна знайти і як raggirarlo корисним, якщо не незамінним для тих користувачів, що починають, як я, які не хочуть, щоб збиток, тупо.Може бути, ви могли б зробити список з Ecu, до якого дуже обережні, на нас руки.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Я думаю, що створити розділ, де ви говорите в antitunig,що таке, де його можна знайти і як raggirarlo корисним, якщо не незамінним для тих користувачів, що починають, як я, які не хочуть, щоб збиток, тупо.Може бути, ви могли б зробити список з Ecu, до якого дуже обережні, на нас руки.
    Пуй використовувати розділ " off limits основі, відкрити посаду і, можливо, написати "моделі блоків управління з antituning", а є він хоче, щоб ставить своїх моделей, хто знає або хто мав досвід
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Ок, дякую, адмін! що я і зроблю прямо зараз

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    всі edc17 готові, так що ви можете клюють tprot в будь-який час після оновлення материнської компанії, навіть якщо спочатку це не було заплановано,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Будь блок керування останнього покоління-це ніжний і, в кожному разі є блок обходу для читання (завантаження, анти-тюнінг, пароль). Думаю, він не дуже корисний розділ, на мій погляд, однак, ми також бачимо інших, що вони говорять.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    я думаю, це відмінна ідея! я ніколи не мав справу з анти-тюнінг, але тема мені цікаво

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •