Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31 35 35

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав gionag Visualizza Messaggio
    виявляється мене рідний 64bit
    Ви могли б знати, що система у вас використовується??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Там виявляється, що існує 2.26? Я знайшов в мережі версія full c'? писав і я, так само, вдалося зробити процедури установки і активації, без проблем. Але, оскільки я не знаю, sw і я ніколи не використовував досі я не можу підтвердити, що це дійсно 2.26 full. Якщо ? дозвіл поділитися посиланням, я роблю це дуже охоче, так що хто знає winols може дати мені на підтвердження sw в питанні. Я чекаю дозволу заслуги. Дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Там виявляється, що існує 2.26? Я знайшов в мережі версія full c'? писав і я, так само, вдалося зробити процедури установки і активації, без проблем. Але, оскільки я не знаю, sw і я ніколи не використовував досі я не можу підтвердити, що це дійсно 2.26 full. Якщо ? дозвіл поділитися посиланням, я роблю це дуже охоче, так що хто знає winols може дати мені на підтвердження sw в питанні. Я чекаю дозволу заслуги. Дякую
    якщо це матеріали, захищені авторським правом, ви не можете помістити його на форум

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    C'? так, знати? Я знайшов на зарубіжному сайті, притаманного чіп-тюнінг. Завантажити ? ****** і psw, а також. Мені було приємно поділитися ним з користувачами. Але, якщо не пу? амінь

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    це трохи застарілі, як обговорення, але хтось мені може сказати точні кроки, щоб провернути winols 2.24 на virtual box? є якийсь плагін скачати? деякі дії, зокрема? чому мені каже, що winols не може бути запущений на віртуальній машині....

спасибі за підтримку

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •