Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 28

Обговорення: помилка p00p1 alfa 147 q2

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    16
    У p0091 може також залежати від форсунок? Насос hp був журнал, що низький тиск у мене розібрана і очищена, але не вистачало бруду. Єдині, які мені залишаються форсунки. А я чекаю кабель, щоб зробити діагностику, так і відстежувати всі параметри, властиві all ін'єкції.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав alfa147q2 Visualizza Messaggio
    У p0091 може також залежати від форсунок? Насос hp був журнал, що низький тиск у мене розібрана і очищена, але не вистачало бруду. Єдині, які мені залишаються форсунки. А я чекаю кабель, щоб зробити діагностику, так і відстежувати всі параметри, властиві all ін'єкції.
    ок, як і низький, як мінімум, і при повному навантаженні ?
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    форсунки і важко, які дають цю помилку, швидше за все це насос, який був перероблений погано або покласти використана знесення і пропусків для перероблений, в кращому випадку, може бути насос низького тиску, який втратив сили і не може забезпечити потрібного витрати насоса високого тиску, або іншу річ, щоб не відкинути регулятор, рейку, якщо навіть не датчик тиску
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    16
    За допомогою діагностики ви зможете перевірити, правильно?

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Тобі я можу просто йде перевірена система вприскування палива, починаючи з низькою регулятори, трубопроводи, фільтр, потім проходить на високій перевіривши відходів виправлення, регулятор тиску і ущільнювальні кільця регулятора контролю тиску rail і правда те, що говорить датчик p009x означає, що система не дотримується карту obbiettiva тиску в рампі йде на вулицю, більше 3 секунд потрібно специфікація обладнання і базові знання роботи системи не робота, що ви можете зробити удома, потрібно довірити комусь експерта, який знає, йти спрямована на вирішення проблеми і не замінивши всі сподіваючись захопити шматок пред'явлено звинувачення . Цитую старий мій шаблон .
    Якщо ви не знаєте, як працює не потім відновити її.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    проблема в тому, карту, часом дуже агресивно, і це призводить до discostamento між прес-rail ефективного попиту в карту rail, якщо покласти карту орі каже, що проблема зникає, так що для мене навіть може бути, що насос не в 100% формі, але тому, що карту ori проблема зникає?бо карту мод йде буквально evacquare.
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    проблема в тому, карту, часом дуже агресивно, і це призводить до discostamento між прес-rail ефективного попиту в карту rail, якщо покласти карту орі каже, що проблема зникає, так що для мене навіть може бути, що насос не в 100% формі, але тому, що карту ori проблема зникає?бо карту мод йде буквально evacquare.
    печ карту орі не просіть, 1680 бар і з тих часів, так і довгі, то частини 2,5 градусів до системи ще й стрес, але я також знаю, добре, що ці двигуни витримують добре, ці зміни і ви можете натиснути, дуже без якихось помилок" візьми мене знає, машина в майстерні, тобі я ставлю, я"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    16
    зараз я завантажив карту орі з egr dpf виключити раз, dtc, включені і битий кузов. Як тільки у мене буде трохи часу, я подивлюся, якщо знову з'явиться помилка. зроблю діагностику, щоб побачити, як працюють форсунки і тиск в магістралі rail.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав alfa147q2 Visualizza Messaggio
    зараз я завантажив карту орі з egr dpf виключити раз, dtc, включені і битий кузов. Як тільки у мене буде трохи часу, я подивлюся, якщо знову з'явиться помилка. зроблю діагностику, щоб побачити, як працюють форсунки і тиск в магістралі rail.
    Робити swicht off, dpf і egr, як ви повинні без програм, але вручну порада, яку я можу тобі дати, крім цього, полягає в тому, щоб перевірити регулятор насоса інший pressіon крім датчика на флейті форсунок..........Може бути, ви просто кроком, будучи не збій, всі essendoche один з двох компонентів, які слід замінити не витримують кроком і ви відмітьте помилки, хоча, можливо, причиною може бути пов'язано відображення, що ви зробили,,,,,,,,,

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    16
    legendaryslave в тиждень я повинен піднятися в кьети, якщо все ще в силі пропозицію поглянути на свою 147 тобою я був би вдячний.

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •