Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di iaio92
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    п'ємонт
    Et
    32
    Повідомлення
    151
    повторюю , я не хочу перегравати, я б чемно зрозуміти, що мені потрібно зробити і який шлях встати. чому? м? добре, що мені оплачують навчання? з іншого боку, я повинен aggustare я буду робити карти і гарне місцерозташування comtrarmi програміст, який не буде установок на кожний ecu
    в сухому або мокрому вигнутий завжди працює, як проклятий.....:cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    80
    Ви будете почувати себе msport впевнений, вам краще

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Citazione Спочатку Написав iaio92 Visualizza Messaggio
    повторюю , я не хочу перегравати, я б чемно зрозуміти, що мені потрібно зробити і який шлях встати. чому? м? добре, що мені оплачують навчання? з іншого боку, я повинен aggustare я буду робити карти і гарне місцерозташування comtrarmi програміст, який не буде установок на кожний ecu
    у вас пам'ять заповнена....

без перешкод для роботи інших людей...
    або, якщо ви вже взяли контакти....
    я посилаю крайності прямо alientech.
    щоб оцінити кращий вибір для вас...
    Востаннє редагувалось alfajtd; в 25-10-2012 19:31

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    52
    Обговорення цікаве...
    Говорячи про Slave ,c'? деякі договірних зобов'язань допомогу, в сенсі, якщо я вирішу не продовжувати оновлення, чи можу я продовжувати використовувати обладнання або мені стає шматок заліза?
    Одна річ, володіючи slave можу вирішити, який майстер спертися?

Я серйозно думав про я теж взяти щось офіційне.
    дякую

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав alfajtd Visualizza Messaggio
    у вас пам'ять заповнена....

без перешкод для роботи інших людей...
    або, якщо ви вже взяли контакти....
    я посилаю крайності прямо alientech.
    щоб оцінити кращий вибір для вас...

не перешкоди в роботі, але ніхто не в цей форум, крім обміну думками і досвідом, щоб допомогти один одному-є багато моїх колег, яким я можу files on line або, якого я зробив базовий курс, і вони роблять самі карти, і в якій do обслуговування протягом усього року з великою кількістю опцій, включених в пакет,за якими я стежу кожен день, і, що мене називають навіть просто порада або інформація, відповідаючи завжди по телефону або, якщо я не можу відповісти на виклик протягом 5 хвилин,до якого я продав книги, підручники, журнали як клон, що офіцер то я іду у всьому, і я намагаюся тримати їх в курсі найбільше, може у мене так або ще у мене завжди проблеми і я ніколи не підняв руки, як роблять багато в ціні втратить гроші в кишеню, а не зробити фігурки m....... та ін це означає, що ми-механічний цех з багаторічним досвідом роботи в обробці meccanice і електронного обладнання, що ми робимо цю роботу, щоб пристрасть, з чесним, не втративши щось дуже важливе, що мало хто може похвалитися тим, тобто СЕРЙОЗНІСТЬ і, мені здається, що ми показуємо, також щодня тут на форумі просто в розділі запитом files on line, де майже завжди перший пост файл потрібен і не думайте, що я або ми нічого не роблячи,без абстрагування таких компаній, як alientech, де клієнт, і буду завжди, не змішуючи досвід на полі, відмінні інженери, які думають, що створити програмісти для нас розробниками,у мене є клієнти, які використовували компанії, які я не можу назвати зі зрозумілих причин, що вони чули про нас і хотіли спробувати співпрацю, а потім продовжені, що вони сказали мені, (ви знаєте, що tizzi x, щоб зробити карту, мені надсилали мінімум 5 крок?ти знаєш, що tizzi x, щоб відповісти на телефони їх, я повинен був подзвонити 5-6 разів у протягом дня? ти знаєш, що tizzi х вони змусили мене зробити кілька фігур m..... з моїми клієнтами?) тому я закінчую, кажучи, що кожен з них****** робити те, що хоче слідувати власній дорозі або поради інших, але, перш ніж засуджувати тих, хто не знає, ви повинні мить думати, або принаймні спитати з тих, хто повинен зробити.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 25-10-2012 21:41
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав virus1976 Visualizza Messaggio
    Обговорення цікаве...
    Говорячи про Slave ,c'? деякі договірних зобов'язань допомогу, в сенсі, якщо я вирішу не продовжувати оновлення, чи можу я продовжувати використовувати обладнання або мені стає шматок заліза?
    Одна річ, володіючи slave можу вирішити, який майстер спертися?

Я серйозно думав про я теж взяти щось офіційне.
    дякую
    Slave ? можна використовувати, тільки маючи майстер, який робить карти, в іншому випадку ми зробити нічого. Якщо ви робите договір для slave-ви можете пройти після майстер вручаючи slave, що буде? scalcolato від вартості майстер.
    Востаннє редагувалось dvdtuning; в 25-10-2012 22:00

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    12

рекомендую для початку діяльності

є чесні початківців, і я знаходжу, добре, витративши трохи грошей, ви купите програміст в bdm та mag pro ви витрачаєте 400 500? ви можете робити не хочу перебільшувати 95% парку транспортних засобів ви покладаєтеся на professionalchiptuning і подивитися, як іде робота, не витрачаючи 10000 15000?
    на початку, то в план, якщо робота не йде, ви зробите хороший курс, як перепризначити завжди temite professionalchiptuning і подивитися, що ви будете добре, як я, і працюй, як я працюю я

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    20
    я зацікавлений я.ми можемо відчувати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Якщо у вас є гарантована робота та оплачувану роботу, в борг, ви також можете розглянути варіант покупки офіційний матеріал і зробити курси підвищення кваліфікації, навіть якщо я ? здавалося, зрозуміти, що не так ? cos?, враховуючи, що, наскільки я зрозумів, ви зовсім в нуль, дещо як в цілому в галузі. Ви, на мій погляд, почати з гідного програміста, навіть клон, який робить? його красивий парк автомобілів, і для обробки файлів ви покладаєтеся на сервіс файлів, форуму і його відвідуваності працьовитого і ви побачите, що протягом декількох місяців, ви дізнаєтеся, як зробити безліч речей, які потім дозволять зробити стрибок, який ви хочете.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав black Visualizza Messaggio
    я зацікавлений я.ми можемо відчувати?
    привіт,я не розумію, якщо ви зацікавлені, зв'яжіться з professinalchiptuning для співробітництва в майбутньому,якщо ви можете, напишіть нам ***** в: info*professionalchiptuning.net
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •