Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 25

Обговорення: Карту 147 1.9 jtd

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я не люблю взагалі, навіть не це...
    час вприскування також тут красивих навантаження і обмежувачі press rail, якщо дивишся в 2d роблять вас нудити не кажучи вже про мапі fumi...su ці машини, не торкаючись часу, але тільки розблокувавши різні обмежувачі, як розраховується на карту час вже від виробника ви можете дати їй йти сильний..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Німеччина
    Повідомлення
    105
    мені подобається твоя відвертість до речі, і говорити спасибі.. повертаючись до картку, вам просто хотів сказати, що ця карта робиться відразу після курсу.. на жаль, я не в змозі зрозуміти, як зробити повну карту.. я просто знаю, як змінити параметри в табличній

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    ви забули іншу карту педаль за адресою 078332,то ви не торкнулися, навіть не обмежувач.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Німеччина
    Повідомлення
    105
    Citazione Спочатку Написав frenk85 Visualizza Messaggio
    ви забули іншу карту педаль за адресою 078332,то ви не торкнулися, навіть не обмежувач.
    привіт frenk.. як вже сказав, я новачок і іншу карту педаль навіть не знаю, що існує

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    ну тепер ви знаєте,ви можете втрутитися
    не хвилюйтеся, я теж новачок,поступово ми дізнаємося,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Німеччина
    Повідомлення
    105
    Citazione Спочатку Написав frenk85 Visualizza Messaggio
    ну тепер ви знаєте,ви можете втрутитися
    не хвилюйтеся, я теж новачок,поступово ми дізнаємося,
    frenk, як на мене, проблема більше для нас, новачків, це просто, як редагувати карти...
    у тому сенсі, що мені важко зрозуміти, як змінити deeterminate карти

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    потрібно починати завжди з карти, педалі, маючи бін на увазі, що ви хочете надати, наприклад, якщо ви хочете надати 70mm3 в педаль, вам слід оформити її трохи більше, скажімо, 80-85mm3 починаючи gradualmete від 1250-1500 об / хв і від 50% педалі..зробили це, а потім перейти до різних обмежувачами і у вас є час, то трохи тиску турбо-і готово..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    потрібно починати завжди з карти, педалі, маючи бін на увазі, що ви хочете надати, наприклад, якщо ви хочете надати 70mm3 в педаль, вам слід оформити її трохи більше, скажімо, 80-85mm3 починаючи gradualmete від 1250-1500 об / хв і від 50% педалі..зробили це, а потім перейти до різних обмежувачами і у вас є час, то трохи тиску турбо-і готово..
    Мені підключення в цей відповідь, щоб запитати, якщо моє міркування вірно, бачив, що ти кажеш, по-моєму справедливо поставив собі за мету на кількість дизельного палива, яке треба вприснути, перш ніж зробити будь-які зміни, тобто, кажучи ебу EDC16c8 з 147 видно, що час упорскування на карту розраховуються до 80mm3 для початківців, як і я, щоб не покласти руку на карту час (так як не знає навіть з чого почати) це зручно, принаймні, спочатку fermersi до 80mm3 дизельного палива в якості мети?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав switing63 Visualizza Messaggio
    Мені підключення в цей відповідь, щоб запитати, якщо моє міркування вірно, бачив, що ти кажеш, по-моєму справедливо поставив собі за мету на кількість дизельного палива, яке треба вприснути, перш ніж зробити будь-які зміни, тобто, кажучи ебу EDC16c8 з 147 видно, що час упорскування на карту розраховуються до 80mm3 для початківців, як і я, щоб не покласти руку на карту час (так як не знає навіть з чого почати) це зручно, принаймні, спочатку fermersi до 80mm3 дизельного палива в якості мети?
    впевнений, що...з 80mm3 ви отримаєте вже досить mostricciatolo...
    не "бруднити" цей tread відкрити одну вашу ви побачите, що отримати допомогу..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Німеччина
    Повідомлення
    105
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    манро, я міг би пояснити, як побачити в карту педаль кількість дизельного палива впорскується?

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •