Сторінка 8 з 8 PrimaПеред ... 678
Результати 71-78 78

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di project
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав project Visualizza Messaggio
    вибачте манро зараз я трохи збентежений! ви можете rispiegarti хвилинку, будь ласка?
    тобто формула, що ви мені сказали, правильно? фактори перетворення? у будь-якому випадку, якщо я від l. адреса карту заздалегідь намагаюся зрозуміти, я осі, і ми бачимо, якщо ми не тільки розумів їх, спасибі.
    я мав на увазі те, що в інший пост, не пам'ятаю, що ти дав цю адресу, що авансові платежі...
    щоб перевірити, якщо адресу, яку я тобі дав, був точним, а не просто відкрити свій файл я відкрив файл 147 всього тут nfo стан досягнень у файл завжди залишається те, що я дав.. qli осей карту авансів знайти їх відразу, перш ніж карту egr...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    манро я не хочу ставити під сумнів querllo, що ви мені говорите, проте, все адреса 07d2cc, здається, не карту, то мені здається дивним, що осі знаходяться так далеко, як правило, ті, які я бачив до сих пір вони всі прив'язані до карти.
    я також спробував поставити його на winols але адресою, що не дає мені ніякого потенціалу карту

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    спробуйте попросити допомоги, ще хтось на форумі, може бути, що я помиляюся..

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    манро, прости мене, якщо тебе образив! у мене не було наміру вас образити або mancartidi, ніж я тільки намагаюся вчитися! я знаю, що нічого не довелося робити, якщо ви хочете це зробити, і тобі за це дуже вдячний, дійсно! мені потрібно, щоб змусити якийсь рада заднім числом, звичайно, я нікуди не збираюся, я намагаюся зрозуміти цю картку передоплати, як це зроблено, мені не здавалося, що, щоб, як це було зроблено, ось і все! сподіваюся, без образ!

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я не образився і у мене немає образ, я просто кажу, що може бути, що я не прав..
    насправді ricontrollando трохи краще, я зрозумів, що адресу, який я дав тобі не те, щоб авансові платежі, отже, я був неправий
    авансові платежі є 2 карти 16x16, що вони 07e374 і 07e572 обмежувач soi знаходитесь у 07e254
    обережні і не перестарайтеся з авансів в іншому випадку всі шпалери вираховує що кожен може заздалегідь в камері згоряння у вас більше тиску 10 бар..

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    Манро добрий вечір!
    дякую тобі, в той же час я хотів би повідомити вам, що я зробив багато випробувань, ви підкажіть, по ситуації.
    тим часом вам докладаю останню карту я завантажив, що так йде дуже добре, я міг би наважитися щіпку більше з часом.
    потім я помітив кілька речей, які бачили, що мені вдалося зробити журнал,
    перше, що, змінюючи lim rail в 07EDB8 автомобіль у стрільбі на 3500 починає ридаючи і те, що я бачив прес-rail тому гойдалки мені зрозуміти, чому тоді я поставив грі та автомобіль тягне добре тільки, що прес-rail фірми в 1350, і я повинен вивчити його, мить він.
    потім я помітив, що, поставивши l egr всій 12000 значення в діагностиці maf мета залишається на рівні 1200 мг, і я думаю, це нормально
    значення maf двоспальне приходить до макс 750/800mg (трохи, але машини зробили її красивою війни), тому я вважаю, надати 55mg, що corrispèonde значення в карту, тому, я міг підняти трохи значення в карту lim диму, враховуючи, що ще диму, ні тіні, і, може бути, трохи підняти турбо бачив, що заряд на 1бар і, піднявши це, я повинен мати, також спостерігається зростання maf, і призводить до підвищення iq.
    час вприскування так, щоб журнал прибуває в 1092 які повинні були бути близько 20 градусів тепер я повинен calcolarmi l заздалегідь і подивитися, якщо вони зовні.
    я збираюся бути в порядку, по-твоєму, манро?
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    Опс! Як ідіот, я залишив lim пара! Ок манро frustami на цей раз lomerito .
    Однак я поставив добре, тепер я навмисно привів навколо 62mg, щоб побачити, а якщо зчеплення в даний час вже постраждали від стара карта тримає і справді вже так, спроба трохи змістити, проте тепер я поставив мету, тобто досягти продуктивності до без, сльози диму для мене буде вже хорошим фінішу і вже так є дуже близько! І я думаю, що може йти навіть самі, як він раніше і завжди без диму!
    я також помітив, що на 4000 про. l iq прагне вийти навіть карту ori встановлений так, тепер я хотів би спробувати, замість того, щоб зробити це, тримайте, принаймні постійно так сплачується на ділянці, я думаю, але не впевнений, що там можуть бути пошкодження, таким чином,

Сторінка 8 з 8 PrimaПеред ... 678

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •