Добрий день,з допомогою діагностики autocom на моєму bmw 530 я помітив, що вона має межу в читанні тиску турбіни...я розумію, що не перевищує 2 бар...
я хочу знати, якщо це обмеження програми або діагностики, а датчик на місці на авто?
дякую
Добрий день,з допомогою діагностики autocom на моєму bmw 530 я помітив, що вона має межу в читанні тиску турбіни...я розумію, що не перевищує 2 бар...
я хочу знати, якщо це обмеження програми або діагностики, а датчик на місці на авто?
дякую
має бути межа датчика..
мені здається, що це 3bar потім sotraendo 1 бар прес атмосферного максимум, що може читати 2 бар.
слід замінити на 4 бар тест, щоб побачити, якщо тих, 535d так...
пошук в інтернеті..
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
я згоден з монро...проблема це датчик...приведи інший порадив, і ви побачите, що ви будете читати без проблем реальної вартості....але якщо ви обробляє пропоную поставити манометр і перестрахуватися...
дивіться, що можна зробити невеликий отвір і поставити кермо манометр правильно, коли rimappi.....які потім можна використовувати також для інших автомобілів...***** і я, і перейдіть впевнений, що ви не шипи шкідливі при зіставленні....часто зміни тиску дуже швидко, що з діагнозом ви не розумієте.
я забув... я вважаю, що датчик закони до 3 бар фактичні...крім того, бар атмосферного тиску..
Який самий надійний? Цифровий або аналоговий з трубкою?