Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 68
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    21
    Ймовірно, ви встановили карту з 80mm3 але їх не впроваджує через якийсь обмежувач або просто fatro, який не був заданий критерій карту парів або треба мапу maf. З тиском 2200 ви маєте на увазі відносною або абсолютною, і також ви говорите, що встановлений на карті або ти мав зворотний зв'язок через діагностику та/або можливого барометр?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    81
    Привіт, хлопці,сьогодні, я додаю карту,перепрошую, не дуже зручно ще,дайте мені підтвердження, якщо можете, прочитати....
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Ви забули файл ori....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    81
    файл орі не в моєму розпорядженні, тому що acquistandola була використана вже stto трохи змінений...якщо ви хочете я,і я можу завантажити...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    81
    ок,карту я знайшов, спочатку, коли я купив машину, яку я allegatoqui...мені кажуть, що вона була ретушшю злегка...просто хтось з вас мені може сказати...
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    я порівняв файли, що і в моєму старому bmw з тими ж двигунами.
    Я бачив, з кроком turbo 1,2 бар (1200 точок), крок збільшення часу уприскування 60% (можливо, форсунки різні)
    Обмежувачі крутного моменту, який зазначає, ecm, обмежувачі крутного моменту, не є і moddati, як якщо б вони були. Я procurerei вихідний файл і працюють на те,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    81
    мій bmw 530 монта форсунок 0445110216

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    на цій карті були порушені речі, які їм не потрібні, і речі, які були на дотик, вони були залишені орі...час уприскування є самі жахливі mappavgt я statetoccate і мені не допомогло...обмежувачі крутного моменту руху, щоб рухи були залишені орі...тобто, трохи примружені, як мапу ви діяли без розуміння, так що воно ставало по мені..
    крім того, я кажу, що ти не введіть 80mg, тому що в першу чергу ваш ecu працює в мм3, потім 80 мг буде близько 96mm3, а потім на свою карту нм на iq і була змінена і в цій карті більшість діагнозів йде читання...потім latua iq не є правдивою, якщо ви не маєте кабель inpa...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    81
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    на цій карті були порушені речі, які їм не потрібні, і речі, які були на дотик, вони були залишені орі...час уприскування є самі жахливі mappavgt я statetoccate і мені не допомогло...обмежувачі крутного моменту руху, щоб рухи були залишені орі...тобто, трохи примружені, як мапу ви діяли без розуміння, так що воно ставало по мені..
    крім того, я кажу, що ти не введіть 80mg, тому що в першу чергу ваш ecu працює в мм3, потім 80 мг буде близько 96mm3, а потім на свою карту нм на iq і була змінена і в цій карті більшість діагнозів йде читання...потім latua iq не є правдивою, якщо ви не маєте кабель inpa...
    Привіт Манро,заздалегідь дякуємо вас за ваші дії,справді, я пахло, що c вершить, щось ненормальне,тому що автомобіль не так, як мав би....
    бажаючи ділити один від оригіналу, ти не міг би дати мені вказівки, крок за кроком...
    розраховуючи, що в мене плюс турбіна,інтеркулер 535, ні кішки і немає dpf...
    переконавшись, що це 530 йде сильний...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    звичайно, я можу тобі допомогти..між іншим, не тобі це сказав, але хто тебе видалив dpf, ви також скинуті практично половина управління tdc..тобто якщо є проблема в автомобілі ви difficlmente ви бачите, що написано вище..
    було б корисно, далеко, однак, порівняти ваш файл з оригінального файлу, якщо не існує гавкіт отримати номери hw і sw chevediamo відновити unfile ori ідентичні навколо..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •